Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım Final Bölümü Fragmanı Yayında!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım Final Bölümü Fragmanı Yayında!

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım 28. son bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin son bölümünde; Aylin’in Fransa’ya gitmesiyle Kayra babasına dönüyor. Her şeye rağmen Nejat ile Suna evleniyor. Suna’ya bir şeyler oluyor ve Aylin’den ne varsa attığı gibi Nejat’ın da eşyalarını istemeden atıyor. Bu temizliği fazla abartan Suna, annesini arayıp akıl danışıyor. Oda kendisine hamile kaldığında aynı şeyleri yaşadığını söylüyor. Benim Tatlı Yalanım final bölümü fragmanı yayınlandı.

Cumartesi Dizileri 2019

Benim Tatlı Yalanım Final Bölümü!

Benim Tatlı Yalanım final bölümü fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tüm aile mutlu bir yeni yıl kutlaması hazırlar. Suna’nın hamileliğini Nejat Kayra’ya söylemek için süpriz hazırlar. Hayri, Saniye’nin gönlünü almaya başlar. Burcu’yla Serkan’ın da arası düzelir.

İşte Benim Tatlı Yalanım final bölümü fragmanı..

 

BENİM TATLI YALANIM 27. BÖLÜM ÖZETİ!

İki hafta sonra şirkete geri dönen Nejat, işlerin başına geçer. Hande’de artık entrika yapmayı bırakar. Bu duruma Serkan çok şaşırır. Serkan, her yıl geleneksel olarak erkek erkeğe yaptıkları partiyi bu yılda yapmak ister. Nejat’da Suna’nın ne tepki vereceğini bilmeden kabul eder. Rafet, yurt dışından gelen Burcu’yu alıp eve bırakır.

Serkan’da onun dönüşünü elinde çiçekle beklerken Burcu’nun kendisi hakkında söylediklerini duyup çiçeği kapıya bırakıp gider. Suna, temizliği o kadar abartıyor ki orasındaki eşyalarını yerinde bulamaz. Nejat, eşyalarının nerede olduğunu soruncada ağlamaya başlar. Serkan, Burcu’yla buluşup onu sevdiğini itiraf eder. Nejat, Serkan’la birlikte geleneksel gecesine Suna, ajan olarak Rafet’i de gönderir.

Partiye kızlarda katılıyor ama Rafet, Suna’ya kızları göstermeden fotoğraf gönderir. Daha doğrusu fotoğraf gönderdiğini sanır ama video gönderir. Suna, videodan gelen kadın seslerini duyuyar. Saniye, Suna ve Burcu dağ evine baskın yapmak için yola çıkar. Oraya vardıklarında kızları görünce Suna, deliye döner. Nejat, oradaki kızların yollarını kaybettiklerini söylese de Suna inanmaz.

Burcu’yla Serkan’ın arası da bozuur. Kızların yolunu kaybettiği ve kızlardan birinden Rafet’in hoşlandığını ve o yüzden yanlarına aldıklarını söyler o da inanmaz. Suna, evi terk etmeye karar verir ve annesiyle konuşunca hamilelik testi yaptırıp hamile olduğunu anlar. Nejat, yeni bir evladı olacağı için çok mutlu olur.

Benim Tatlı Yalanım 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Suna’nın Hırçınlığının Sebebi Anlaşılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler