Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar İle Nare Melek'i Geri...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar İle Nare Melek’i Geri Alabilecek Mi?

Star Tv ekranlarının yeni dizilerinden Sefirin Kızı 2. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kendisini yıllardır alı koyan ve Sancar’dan tehdit ederek ayıran Akın’ı öldürdüğünü zannettiği için kızını babasına teslim ediyor ve sonrasında uçurumun kenarına gidip intihar etmeye karar veriyor. Nare, son anda intihardan kızı için vazgeçiyor. Akın hayattadır ve Nare’nin babası Melek’i Sancar’ın elinden alıp götürüyor. Sancar, çocuğun velayetinin kendisinde olmadığı için Melek’i vermek zorunda kalıyor. Dizinin yeni bölümünde; Sancar le Nare Melek’i geri alabilecek mi?

Pazartesi Dizileri 2019

Sancar İle Nare Melek’i Geri Alabilecek Mi?

Sefirin Kızı 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda: Melek’in velayeti başkasında olduğu için Sancar’ın elinden alınıyor. Melek, polis zoruyla götürülürken ‘Baba’ diye haykırıyor. Nare’de bir şey yapamıyor. Çocuğu alı koymak suçundan hem Nare hemde Sancar nezarete atılıyor. Nare’nin babası Melik’i alıp yurt dışına kaçırıyor. Sancar’la Nare’de onların peşinden kızlarını kurtarmak için birlikte yurt dışına gidiyor. Hatta aynı yatakta uyanıyorlar. Bu durum Menekşe’nin hoşuna gitmiyor.

İşte Sefirin Kızı 3. bölüm fragmanı….

SEFERİN KIZI 2. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nare, babasının manevi oğlu tarafından yıllardır alı konulup birde onun tacizine uğrayınca onu öldürdüğünü zannedip kızını babasına teslim edip kendisini uçurumdan atmayı planlıyor. Ancak son anda kızı aklına gelip vazgeçiyor. Sancar’la yıllar önce nişan yüzüğü yerine koydukları deniz kabuğunu onun önüne atıyor. Menekşe ve Sancar’ın kızı Melek’i evde kabulleniyorlar.

Sancar’da kızını kabulleniyor ve ondan başka kimseyi gözü görmüyor. Akın’ı Nare’nin babası yaralı bir şekilde bulup hastaneye kaldırıyor. Nare, cinayet işlememiş oluyor ancak babası Melek’i almak için Türkiye’ye gelip Sancar’ın konağına polisleri yığıyor. Polislerle birlikte elindeki velayetle birlikte Melek’i zorla alıp götürüyor. Melek, dedesiyle gitmek istemiyor ve Sancar’a ilk kez ‘Baba beni bırakma’ diye haykırıyor.

Daha yeni evli Menekşe bu durumdan çok rahatsız oluyor. Ama Sancar’ın annesi onu teselli edip nikahın onda olduğu için teselli ediyor. Sancar, Nare’nin masum olduğunu anlayacak mı?

 Sefirin Kızı 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nare’yi Ölümden Döndüren Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler