Ana SayfaDizilerMucize Doktor 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Kıskançlık Duygusuyla Da Tanışıyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Kıskançlık Duygusuyla Da Tanışıyor!

Fox Tv ekranlarının yeni gözde dizisi Mucize Doktor 16. yeni bölümüyle 26 aralık perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Adil hoca Ali’nin çok fazla  Nazlı’dan bahsettiğini fark ediyor. Nazlı’nın da Ali’den bahsederken yüzünün kızarmasını arkadaşları fark ediyor. Çevresindekiler Ali ile Nazlı’nın bir birlerine aşık olduğunu anlıyor. Dizinin yeni fragmanında: Nazlı’nın yanında başkasını görünce Ali, kalbine bir şey batmış gibi hissediyor. Ali, kıskançlık duygusuyla da tanışıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Ali Kıskançlık Duygusuyla Da Tanışıyor!

Mucize Doktor 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, Adil hocaya kalbine bir şey battığını hissettiğini söylüyor. Neler olduğunu anlatmasını isteyen Adil hocaya Ali, Nazlı’nın biriyle buluşacağını söylüyor. Ali, yeni bir duyguyla daha tanışıyor ve anlam veremiyor. Kendi kendine birinin başka bir yerde olması neden başka birini üzmesine anlam veremiyor.

İşte Mucize Doktor 16. bölüm 2. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Ali, Adil hocayı arayıp sevdiği birini sevmiyormuş gibi yapmayı nasıl yapacağını sorar. Adil hoca, Ali’nin bu sorusu karşısında ona teşekkür eder ve aslında Selvi’den hoşlandığını, onunda kendisinden hoşlandığını anlar. Kıvılcım, hastaneye yatırım yapan bir çok inin davetli olduğu bir balo düzenler. Balo için herkes büyük bir özenle hazırlanır. Nazlı, kırmızı bir elbise giyer.

Ali, Nazlı’ya baloya katılacağı konusunda söz verir. Ancak Ali, abisinin kendisine çocukken verdiği oyuncak neşteri kaybeder ve tüm dikkati dağılır. Adil hoca bunu öğrendiğinde olacakları tahmin eder ve tüm görevlilere çöpleri dahil her yeri aramalarını ister. Ancak o oyuncak neşter bulunamaz. Ali, evinin altını üstüne getirir ama bulamaz.

Doktor Ela’nın konuşmaları Ali’yi etkiler ve ilk kez giydiği smokinle baloya katılır. Her şey yolunda giderken Kıvılcım’ın Ali’yi konuşma yapmak için sahneye davet etmesi ve ışıkların onun üzerine çevirmesi Ali’nin paniklemesine neden olur. Ali, o panikle kendisini tuvalete kilitlenir. Tüm ekip onu tuvaletten çıkarmak için seferber olur.

Ali zorla tuvaletten çıkarılır ve tüm ışıklar üzerindeyken zorlanan Ali’nin imdadına Ferman yetişir. Ferman, neşteri Ali’ye vererek ona cesaret verir. Nazlı ile Ferman hoca Ali’yi sakinleştirmeyi başarır. Nazlı ile Ali birbirine dokunmadan dans eder.

Mucize Doktor 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali’ye Aşık Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler