Ana SayfaDizilerMucize Doktor 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali'ye Aşık Oluyor!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Ali’ye Aşık Oluyor!

Fox Tv ekranını gözde dizisi Mucize Doktor 15. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kısa bir süre için hastaneye gelen Ela, Ali’yle yakından ilgilenir ve babasıyla ilgili yaşadığı travmayı ona anlatır. Kıvılcım tüm hastane personelinin davet edildiği ve Ali’nin de orada olması gereken bir balo tertip eder. Ali, abisinin hediye ettiği neşteri kaybedince işler karışır. Nazlı’nın gözleri Ali’yi arar. Ali baloya gelir ve Nazlı onunla dokunmadan muhteşem bir dans yapar. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Nazlı Ali’ye aşık oluyor ve bunu herkes anlıyor.

Perşembe Dizileri 2019

Nazlı Ali’ye Aşık Oluyor!

Mucize Doktor 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Adil hoca Ali’nin Nazlı’dan çok fazla bahsettiğini fark ediyor. Nazlı’nın da Ali’den bahsederken yüzleri kızarıyor. Çevresindekiler onların bir birlerine aşık olduğunu anlıyor. Nazlı bunu kendisine itiraf edebilecek mi? Ali ise, ilk kez tanıştığı bu duyguyu nasıl kabullenecek?

İşte Mucize Doktor 16. bölüm 1. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, Adil hocayı arayıp sevdiği birini sevmiyormuş gibi yapmayı nasıl yapacağını soruyor. Adil hoca, Ali’nin bu sorusu karşısında ona teşekkür ediyor ve aslında Selvi’den hoşlandığını, onunda kendisinden hoşlandığını anlıyor. Kıvılcım, hastaneye yatırım yapan bir çok inin davetli olduğu bir balo düzenliyor. Balo için herkes büyük bir özenle hazırlanıyor. Nazlı, kırmızı bir elbise giyiyor.

Ali, Nazlı’ya baloya katılacağı konusunda söz veriyor. Ancak Ali, abisinin kendisine çocukken verdiği oyuncak neşteri kaybediyor ve tüm dikkati dağılıyor. Adil hoca bunu öğrendiğinde olacakları tahmin ediyor ve tüm görevlilere çöpleri dahil her yeri aramalarını istiyor. Ancak o oyuncak neşter bulunamıyor. Ali, evinin altını üstüne getiriyor ama bulamıyor.

Doktor Ela’nın konuşmaları Ali’yi etkilenir ve ilk kez giydiği smokinle baloya katılıyor. Her şey yolunda giderken Kıvılcım’ın Ali’yi konuşma yapmak için sahneye davet etmesi ve ışıkların onun üzerine çevirmesi Ali’nin paniklemesine neden oluyor. Ali, o panikle kendisini tuvalete kilitliyor. Tüm ekip onu tuvaletten çıkarmak için seferber oluyor.

Ali zorla tuvaletten çıkarılıyor ve tüm ışıklar üzerindeyken zorlanan Ali’nin imdadına Ferman yetişiyor. Ferman, neşteri Ali’ye veriyor ve ona cesaret veriyor. Nazlı ile Ferman hoca Ali’yi sakinleştirmeyi başarıyor. Nazlı Ali’yi dansa kaldırıyor ve ona dokunmadan dans ediyor.

Mucize Doktor 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali’nin Zor Anları!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler