Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Müjgan Bebeğini Düşürüyor Mu?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 50. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Müjgan Bebeğini Düşürüyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi 50. yeni bölümüyle 16 aralık perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Züleyha’nın kendisine ve Yılmaz’a yaptıklarını Fekeli’ye anlatması ortalığı karıştırır. Fekeli, Hünkar’la evlenmekten vazgeçer ve Yılmaz’ın yanına gidip ona inanmadığı için üzgün olduğunu anlatır. Yılmaz’la Fekeli’nin arası düzelir. Hünkar, konağa geri döner. Sanayi Odasının seçimlerinde Hünkar’ın aday olması Hatip ağanın işine yarar ve başkanlığı kazanır. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Fenalaşan Müjgan bebeğini düşürüyor mu?

Perşembe Dizileri 2019

Müjgan Bebeğini Düşürüyor Mu?

Bir Zamanlar Çukurova 50. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Müjgan, Yılmaz’ı Adnan konusunda uyarıyor ve ona o çocuğun her hangi bir çocuk olmadığını söylüyor. Züleyha, Yılmaz’la konuşurken sancılanıyor. Aynı anlarda Müjgan’da hastaneye kaldırılıyor. Kanaması olan Müjgan bebeğini düşürecek mi?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 50. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1208109481801977861

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 49. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, yıllarca çektiği eziyetleri Hünkar’la evlenmek üzere olan Fekeli’nin karşısına geçip anlatır. Önce Yılmaz’ın hayatıyla tehdit edilip zorla Demir’le evlendirildiğini hemde onun Allah huzurunda Yılmaz’ın karısı olduğunu bile bile bunları Hünkar’ın yaptıklarını anlatır. Hünkar, Züleyha’nın söyledikleri karşısında hiç bir şey söyleyemez. Fekeli, sevdiği kadının bunları yapamayacağını söyleyip orayı terk eder.

Züleyha, Demir’le evlenmektense intihar ettiğini, Hünkar’ın onu ırmaktan çıkarıp zorla gelinlik giydirdiği, çocuğuyla tehdit edilip akıl hastanesinde yattığı ve yaşadığı her şey aklından geçer. Sabahattin’in yanına gidip olanları ona anlatır. Müjgan ise onun odasındadır ve tün konuşulanları duyar. Haminne’yi Demir eve getirir. Onun feryatlarına dayanamayan Gülten, onu Hünkar’la konuşturur.

Demir, annesinden konağı almak için avukatından ona açık bir çek gönderir. Bunun üzerine Hünkar, konağa gelir ve oğluna konağın kendisinin olduğunu, hiç bir yere gitmeyeceğini söyler. Demir, şirketteki toplantılara da annesini çağırmaz. Bunun üzerine Hünkar, Sanayi Odasının başkanlık seçimlerinde oğlunun karşısında aday olur.

Hatip Ağa’da Şermin’in evinde tanıştığı Behice’nin gazıyla başkanlığa aday olur. Ana oğulun rekabeti Hatip’e yarar ve başkanlığı alır. Gülten’in nişanlanacağını duyan Çetin evi basar ve kendisini korumak için silahını ateşler. Hapse giren Çetin’i ziyarete giden Gülten onda gönlü olduğunu ve onu bekleyeceğini söyler.

 Bir Zamanlar Çukurova 50. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar’la Demir’in Savaşı Hatip’e Yarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler