Ana SayfaDizilerMastterChef'te Finale Kalan Dört Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

MastterChef’te Finale Kalan Dört Yarışmacı Belli Oldu!

MasterChef Türkiye 2. sezonun bitmesine bir hafta kaldı. Önümüzdeki hafta finale kalan dört yarışmacı MasterChef’in büyük ödülünü almak için yarışacak, Türkiye’nin en çok izlenen yemek yarışması olan MasterChef dün yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Geriye kalan 5 yarışmacıdan birinin daha MasterChef hayali sona erdi. Elenen yarışmacı kim oldu? MasterChef’te finale kalan dört yarışmacı belli oldu. Kimler finale kaldı?

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

Finale Kalan Dört Yarışmacı Belli Oldu!

MasterChef’in dün akşam yayınlanan eleme gecesinde bir ilk yaşandı ve O Ses Türkiye’nin Jüri üyeleri Beyaz, Seda Sayan, Murat Boz ve Acun Ilıcalı ile programın sunucusu Saadet programın konuğu oldu. Mavi takım önlüklerini giyip Kırmızı takım yarışmacıların karşısında yemeklerini yapıp yarıştılar. Ancak Kırmızı takımda yarışan Batuhan, Ekin, Güzide, Cemre ve Alican’dan Mavi takım karşısında tek elleriyle yemek yapmaları istendi.

OYUNU KİM KAZANDI?

Şefler, kırmızı takıma tek elleriyle belirleyecekleri bir menüyü yapmalarını istedi. Beyaz’ın takım başkanı olduğu Mavi takımda aralarında iş bölümü yapıp menülerini hazırlamaya başladı. Daha önce yemek kursuna giden iddialı olduğunu açıkladı. Acun ise hayatı boyunca sadece bir kere anneler gününde annesine çay demlediğini ve bir kerede kendisine makarna yaptığını söyledi. Tatlıyı üstlenen Acun, krep yaptı. Komik anlar yaşanan MasterChef’te yarışmacılara verilen süre bitti ve şefler yemeklerin tadımına geçti. Sonucu Somer şef açıkladı ve üzülerek Kırmızı takımın yemeklerinin daha başarılı olduğunu söyledi.

MASTERCHEF’İN BEŞİNCİSİ KİM OLDU?

MasterChef’te Güzide ile Cemre final haftasında yarışmaya hak kazanmıştı. Alican, Batuhan ve Ekin arasında yapılan final yemeği Perde Pilavı oldu. Eleme potasındaki üç yarışmacı pilavlarını yaptı ve sıra şeflerin tadımına geldi. Üç yarışmacıda yemeklerini başarıyla yaptı ve şefler ufak hatalar arayarak yemeği en başarılı yapan yarışmacının Ekin olduğunu açıkladı.

Geriye Alican ile Batuhan kaldı. Batuhan’ın yemeğinin baharatının biraz fazla olması onun yarışmadan veda etmesine neden oldu. Yarışmanın birincisi olabilecek kapasitede olan yarışmacısı BATUHAN yaptığı küçük hata yüzünden yarışmaya veda etti.

MASTERCHEF’İN FİNAL HAFTASINDA; CEMRE, GÜZİDE, ALİCAN VE EKİN YARIŞACAK.

MasterChef Türkiye’de Kim Eleme Adayı Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler