Ana SayfaDizilerFerhat ile Şirin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferhat'ı Kurtaran Cemal Kim?

İlgili Postlar

Ferhat ile Şirin 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ferhat’ı Kurtaran Cemal Kim?

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Ferhat ile Şirin 5. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Banu, Ferhat’ın ailesinin katilinin oğlu olduğunu öğreniyor. Ferhat, babasının mezarını Hüsrev’in ziyaret ettiğini öğrenip onun karşısına çıkıyor. Şehnaz, oğlunun geldiğini görüyor ve kendisini orada olduğunu anlayacak işareti veriyor. Ferhat, gizlice eve girip annesini kurtarıyor ve manevi babasına annesini teslim edip kaçmalarını söylüyor. Ama Hüsrev Ferhat’ı vuruyor. Yaralı halde Ferhat’ı kurtaran Cemal kim?

Cuma Dizileri 2019

Ferhat’ı Kurtaran Cemal Kim?

Ferhat ile Şirin 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Banu, Ferhat’ı yaka paça karşısına getirtiyor. Ona Yılmaz’ın oğlu olduğunu öğrendiğini söylüyor. Ferhat, doğru olduğunu ve babasını hiç tanımadığını ama annesini aradığını söylüyor. Banu, ile Ferhat’ın konuşmalarını Şirin duyuyor. Banu, silahını Ferhat’a çekiyor ama yapamıyor.

FERHAT İLE ŞİRİN 5. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferhat eve döndüğünde babası onun dayak yemiş olduğunu görüyor ve onlardan uzak durmasını istiyor. Banu, Ferhat’la tüm ilişiğini kesiyor. Ferhat, mezar görevlisinden babasının mezarına sürekli gelip giden biri olduğunu ve o kişinin de Hüsrev olduğunu öğreniyor. Hüsrev’in evine giden Ferhat, Banu’dan bir paket getirdiğini söyleyip korumaları geçiyor.

Hüsrev, boş paketi görünce Ferhat’a neyin peşinde olduğunu soruyor. Ferhat, ona babasının mezarında ne işi olduğunu soruyor. Hüsrev, Ferhat’ın Şehnaz’ın oğlu olduğunu anlıyor. Şehnaz’da oğlunun eve geldiğini anlayıp çocukken ona kapıyı kendisinden başka kimseye açmaması için öğrettiği vuruşunu cama vurarak yapıyor. Ferhat, annesinin o evde olduğunu anlıyor.

Banu, yeni müşterisi Cemal’le tanışıyor ve bu konuda Hüsrev’le konuşmak için onu çağırıyor. Hüsrev, Banu’ya Ferhat’ın evine geldiğini anlatıyor. Banu ise artık Ferhat’ın kendisinin adamı olmadığını söylüyor. Ferhat, korumaları alt edip Hüsrev’in evinden annesini oradan çıkarmayı başarıyor. Şehnaz’ı evine götürüyor ve babasına onu kendisinin bile bilmediği bir yere götürmesini söylüyor.

Ferhat’da ortadan kaybolmak için hazırlandığında Hüsrev’e yakalanıyor. Hüsrev, Şehnaz’ı istiyor ama onu vermeyeceğini söyleyen Ferhat’a kurşun yağdırıyor ve onu yaralı bir şekilde bırakıp gidiyor. Cemal, Ferhat’ı arabasına bindirip götürüyor.

Ferhat İle Şirin 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferhat Annesini Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler