Ana SayfaDizilerHercai 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan ile Miran Yeniden Başlıyor!

İlgili Postlar

Hercai 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Reyyan ile Miran Yeniden Başlıyor!

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Hercai 26. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hazar, Miran’a yaptığı haksızlık yüzünden vicdan azabı çekiyor. Buna dayanamayan Zehra, Reyan’la Miran’a gidip Hazar’a Miran’ı suçlamasını kendisinin söylediğini anlatıyor. Miran, anneannesine kavuşuyor. Reyyan, her şeyin başladığı dağ evinde Miran’a bir süpriz hazırlıyor. Miran ile Reyyan yeniden başlıyor.

Cuma Dizileri 2019

Reyyan ile Miran Yeniden Başlıyor!

Hercai 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yaşlı kadın Miran’a onun anneannesi olduğunu söylüyor. Miran, neden şimdiye kadar karşısına çıkmadığını sorup ona inanmıyor. Yaşlı kadın defalarca kere konağa gittiğini ama Azize’nin kendisine torununun yaşamasını istemiyorsa onu unutmasını söylediğini ve ona ördüğü kazakları koklayarak yıllarını geçirdiğini anlatıyor. Duydukları karşısında üzülen Miran anneannesine sarılıp hasret gideriyor.

HERCAİ 26. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Reyyan, konağa geri dönüyor. Hazar bey Zehra’ya boştan yere Miran’ı suçladığı için vicdan azabı çekiyor. Buna dayanamayan Zehra, Aslanbeyler konağına gidip Reyyan’a ve Miran’a her şeyi anlatmaya karar veriyor. Azize, Zehra’yı konağa alıyor. Zehra Reyyan’la Miran’a,  Hazar’ın o yalanı söylemesini kendisinin istediğini, Azize’nin hastanede Hazar’ın yanına gidip ona da evlat acısı yaşatacağını söylediğini duyduğunu ve Reyyan’a bir şey olmasından korktuğu için bu yalana ortak olduğunu söylüyor.

Onların tüm konuşmalarını Azize gizlice dinliyor. Duyduklarından sonra Miran, babaannesinden hesap soruyor. Azize, söylediklerini inkar etmiyor. Nasuh ağa, Yaren’i evlendirmeye karar veriyor. Handan’la Civan’da kızlarının yaptığı kötülüklerden sonra ondan bir an evvel kurtulmak istiyor. Yaren’in evlenmeye niyeti yoktur ancak kendisini evlendirecekleri kişinin çok yakışıklı ve zengin olduğunu görünce evlenmeyi kabul ediyor.

Hazar, Yaren’e kızsa da kardeşinin hatırına Yaren’i isteme törenine gidiyor. Orada sözün kesilmeden önce Yaren’in rızası olup olmadığını soruyor. Yaren’de onlar nasıl isterse öyle olmasını söylüyor. Yaren’in sözü kesiliyor. Reyyan, Miran’la her şeyin başladığı o kulübeye Miran’ı çağırıyor ve çıkarttığı yüzüğü Miran’ın bulmasını sağlıyor. Miran annesinden yadigar o yüzüğü bir kere daha Reyyan’ın parmağına takıyor.

Hercai 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran Sonunda Reyyan’ı Affediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler