Ana SayfaDizilerHercai 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran Sonunda Reyyan'ı Affediyor!

İlgili Postlar

Hercai 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Miran Sonunda Reyyan’ı Affediyor!

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Hercai 26. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hatasını anlayan Reyyan, Miran’ın peşinden gider ve onu anneannesinin evinde bulur. O boşanma evrakını kendisinin imzalamadığını söyleyip onun gözünün önünde yırtar. Daha fazla dayanamayan yaşlı kadın Miran’a onun anneannesi olduğunu itiraf eder. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda Miran, sonunda Reyyan’ı affediyor.

Cuma Dizileri 2019

Miran Sonunda Reyyan’ı Affediyor!

Hercai 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı, Fragmanda; Kendisini inandıramayan ve aşk acısı çeken Miran, sonunda Reyyan’ı affeder. Reyyan’da onun babasıyla olan husumetinin olmadığını ve babaannesinden farklı biri olduğunu anlar. İki sevgili bir birlerine çok sevdiklerini söyleyip hasret giderirler.

İşte Hercai 26. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1207328826621071360

HERCAİ 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Azize, Elif’in bu yaptığını öğrenip onu konağın avlusuna sürükleyerek götürür. Bu duruma seyirci olan Sultan’la Gönül, Reyyan’la Miran’ın da arasının bozulduğunu öğrenince bayram eder. Reyyan’ın ailesi onun Miran’dan boşanması için dava açar. Miran, Reyyan’ın imzası olduğu protokolü görünce soluğu onun yanında alır ve evrakı imzalayıp onun önüne atar. Aşkıyla en çok sevdiği babası arasında kalan Reyyan, neler olduğunu anlayamaz. Hazar bey, en sonunda kendisini itenin Miran olmadığını itiraf eder.

Reyyan, babasının ağzından bunu duyduktan sonra Miran’a haksızlık ettiğini anlar. Miran, ortalardan kaybolur. Fırat, Reyyan’ı Miran’a götürür. Onu dağ evinde bulan Reyyan, af diliyor ama Miran onu affetmez. Daha sonra Miran, konağa döner. Gönül, Miran’a Reyyan’ın çok yanlış yaptığını söyleyip ona yaklaşmaya çalışır. Aşk acısı çeken Miran, kendisini annesini tanıyan kadın sandığı anneannesinin evinde bulur.

Annesinin fotoğrafının karşısında yatıp uyur. Reyyan, onun oraya gideceğini tahmin eder. Miran, Reyyan’ı görünce evden çıkıp gider. Reyyan, Miran’a o boşanma protokolünü kendisinin imzalamadığını o imzanın kendisine ait olmadığını ve aralarındaki aşkın o imza olmadığını söyleyip evrakı yırtıp atar.

Dizinin yeni bölümünde Zehra, Reyyan’a bir şey itiraf edeceğini söylüyor. O söyleyeceklerini de Miran’ın duymasını istiyor. Zehra ne itiraf edecek? Reyyan’a Hazar’ın gerçek babası olduğunu mu söyleyecek? Yoksa Miran’ın babasının Hazar olduğunu mu?

Hercai 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Miran’la Reyyan’a Ne Anlatacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler