Ana SayfaDizilerHercai 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Miran'la Reyyan'a Ne Anlatacak?

İlgili Postlar

Hercai 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zehra Miran’la Reyyan’a Ne Anlatacak?

Atv ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer almayı başaran dizisi Hercai 26. yeni bölümüyle 20 Aralık cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Reyyan babasını merdivenlerden itenin Elif olduğuna inanmaz. Onu bunu abisini kurtarmak için yaptığını zanneder. Artık yorulan Miran, Reyyan’ı terk eder. Üzerine bir de boşanma protokolünü görünce gidip Reyyan’ın önünde kağıdı imzalar. Miran, annesinin köyüne gider.  Dizinin yeni bölüm fragmanında; Zehra, Reyyan’a anlatacakları olduğunu söylüyor ve Miran’ı da çağırıyor. Miran’la Reyyan’a Zehra ne anlatacak?

Cuma Dizileri 2019

Zehra Miran’la Reyyan’a Ne Anlatacak?

Hercai 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hazar, bundan sonra kendisinden hiç bir şeyin gizlenmemesini istiyor. Miran, Reyyan’ı affetmiş görünüyor. Zehra, kızıyla konuşacakları olduğunu söylüyor. Miran’ı da çağırıp konuşacaklarının onun da duymasını istiyor. Zehra ne itiraf edecek?

İşte Hercai 26. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1206287812909158400

HERCAİ 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Azize, Elif’in bu yaptığını öğrenip onu konağın avlusuna sürükleyerek götürür. Bu duruma seyirci olan Sultan’la Gönül, Reyyan’la Miran’ın da arasının bozulduğunu öğrenince bayram eder. Reyyan’ın ailesi onun Miran’dan boşanması için dava açar. Miran, Reyyan’ın imzası olduğu protokolü görünce soluğu onun yanında alır ve evrakı imzalayıp onun önüne atar. Aşkıyla en çok sevdiği babası arasında kalan Reyyan, neler olduğunu anlayamaz. Hazar bey, en sonunda kendisini itenin Miran olmadığını itiraf eder.

Reyyan, babasının ağzından bunu duyduktan sonra Miran’a haksızlık ettiğini anlar. Miran, ortalardan kaybolur. Fırat, Reyyan’ı Miran’a götürür. Onu dağ evinde bulan Reyyan, af diliyor ama Miran onu affetmez. Daha sonra Miran, konağa döner. Gönül, Miran’a Reyyan’ın çok yanlış yaptığını söyleyip ona yaklaşmaya çalışır. Aşk acısı çeken Miran, kendisini annesini tanıyan kadın sandığı anneannesinin evinde bulur.

Annesinin fotoğrafının karşısında yatıp uyur. Reyyan, onun oraya gideceğini tahmin eder. Miran, Reyyan’ı görünce evden çıkıp gider. Reyyan, Miran’a o boşanma protokolünü kendisinin imzalamadığını o imzanın kendisine ait olmadığını ve aralarındaki aşkın o imza olmadığını söyleyip evrakı yırtıp atar.

Hercai 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Miran Reyyan’ı Affetmemekte Kararlı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler