Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim Şirketin Başına Geçiyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim Şirketin Başına Geçiyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 23. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cemre, kendisine gelir gelmez soluğu Şeniz’in odasında alacak ve onu boğmaya çalışacak. Nedim ile Cenk arasındaki gerilim iyice büyüyecek. Nedim, DNA testini kendisinin değiştirdiğini itiraf edecek. Dizinin yeni fragmanında Nedim, şirketin başına geçiyor ve amcasını toplantıya çağırıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim Şirketin Başına Geçiyor!

Zalim İstanbul 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cenk Nedim’den duydukları karşısında şok olur. Annesini alıp bebeğinin mezarına götüren Cenk, onun ellerinde daha doğmamış bir bebeğin kanı olduğunu söyler. Nedim’den boşanmak istemeyen Cemre, son kozunu da kullanıyor ve ona bir video seyrettirir. Şeniz ise kendisine hesap soran Nedim’le karşı karşıya gelir. Nedim, şirketin başına geçip amcasını toplantıya çağırıyor. Bu durum Agah’ın pek hoşuna gitmiyor. Bunalıma giren Cenk, arabasını duvara karşı sürüyor.

İşte Zalim İstanbul 23. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/K4qfKT2CPOc

 

ZALİM İSTANBUL 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemre, Cenk, Nedim ve Ceren birlikte balayına gidip odalarına yerleşir. Ceren, Şeniz’in isteği üzerine ablasının evliliklerinin sahte olduğunu ispatlamak üzere elindeki kamerayı yerleştirmek için odalarına çıkar. Cemre’ye fark ettirmeden kamerayı vazoya yerleştirir. O gece dörtlü hep beraber eğlenmeye çıkar. Hatta Cemre, sahnede şarkı bile söyler.

Cenk, Cemre’nin o şarkıyı Nedim’i düşünerek söylediğinin farkına varıp içkiyi fazla kaçırır. Ceren, kameradan onların ayrı yataklarda yattığını ve çakma evlilik yaptıklarını ispatlayan kaydı izler. Ancak, karnına aniden ağrılar giren Ceren fenalaşır. Cemre, kardeşinin fenalaşmasından habersiz İstanbul’a dönmeye karar verir. Ceren, bebeğini düşürdüğünü fark eder ancak kimseye fark ettirmemeye çalışır.

Köşke döndükten sonra Ceren kendisini odaya kilitler. Babaannesi ne kadar ısrar etse de kabul etmez. Yere yığılınca Ceren hastaneye kaldırılır ve bebeğini kaybeder. Şeniz, Cenk’e bunu yapmak zorunda olduğunu itiraf eder. Nedim’e amcasından sonra Şeniz’de başsağlığı diler. Nedim, yengesinin kulağına eğilip “Asıl senen başın sağ olsun” der. Daha sonra da Cenk’in kulağına da aynı şeyi söyler.

Zalim İstanbul 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! “Torunun Seni Bekliyor Şeniz”!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler