Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aylin İnsafa Geliyor!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 27. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aylin İnsafa Geliyor!

Show Tv ekranlarında cumartesi günleri ekranlara gelen sevilen dizisi Benim Tatlı Yalanım 26. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Nejat’la Suna, gizlice evlenirler. Ancak onların evleneceğini Aylin öğreniyor. Rezzan hanımın anlattıklarından sonra Nejat, Kayra’nın velayetini kesin alacağını düşünüyor. Mahkemede Nejat’ın şahidi Rezzan, son anda ifadesini değiştirip Aylin’in iyi bir anne olacağını söylüyor. Hakim Kayra’nın velayetini Aylin’e veriyor. Kendi çocukluğu aklına gelen Aylin son anda insafa geliyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Aylin İnsafa Geliyor!

Benim Tatlı Yalanım 27. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Serkan, Hande’ye oynadığı oyunu anlattıktan sonra ondan bir adım geliyor. Serkan’a Nejat’ın gizli ortağının Aylin’in annesi olduğunu söylüyor ve son bir kıyak çekip ona telefon numarasını veriyor. Nikahın kıyılmasına yarım saat kala Nejat, Rezzan hanımı arıyor ve ertesi gün onunla görüşmek istediğini söylüyor. Rezzan ise şimdi vakti olduğunu söylüyor.

BENİM TATLI YALANIM 26. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nikaha geç kalma uğruna Nejat Rezzan’la konuşuyor. Onun söyledikleri karşısında şok oluyor. Kızının hasta olduğunu onun annelik yapamayacağını söyleyen Rezzan, Kayra’nın velayetinin Nejat’ta kalması gerektiğini söylüyor. Nejat, avukatıyla konuşuyor ve Rezzan’ın mahkemede şahitlik etmesi gerektiğini öğreniyor. Rezzan’ı arayarak mahkemeye gelmesini rica ediyor.

O sırada Aylin, annesinin Nejat’la konuştuğunu duyuyor ve ona şahitlik etmemesini söylüyor. Nejat, nikaha yetişiyor ve nikahları kıyılıyor. Aile arasında olan düğünde zeybek bile oynuyor. Suna artık evde yaşamaya başlıyor. Aylin, velayet davası olacağı gün Kayra’yı okula bırakırken öğretmenine kızını Fransa’ya götüreceğini söylüyor. Fransa’ya gitmek istemeyen Kayra, arkadaşından fıstıklı kurabiye alıyor.

Rezzan’ın ifadesinden sonra hakim Kayra’yı annesine veriyor. Nejat, yıkılıyor ve ağlayarak Suna’ya Kayra’yı kaybettiğini söylüyor. Kayra, kendisini tuvalete kilitleyin fıstıklı kurabiye yiyor. Nejat, gelip kızını oradan çıkarıyor. Fıstık yediğini öğrenince hemen ilacını veriyor. Kayra, babasına Fransa’ya gitmek istemediğini onunla kalmak istediğini söyleyip ağlıyor.

Aylin, onları seyredip kendi çocukluğu aklına geliyor. Nejat’a Kayra’nın onunla kalabileceğini onun ışığını söndürmeye gönlünün razı gelmediğini söylüyor. Nejat, Kayra’yı da alıp eve gidiyor. Suna, Kayra’yı görünce çok seviniyor.

Benim Tatlı Yalanım 26. Bölüm Fragmanı Yayında! Nejat’la Suna Sonunda Nikah Masasına Oturuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler