Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar Ada'nın Evlenmesine Engel Olacak...

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hünkar Ada’nın Evlenmesine Engel Olacak Mı?

Show Tv’nin sevilen dizilerinden Aşk Ağlatır 15. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ada’nın isteğiyle Cemre Yusuf’a, bir kez daha kalp masajı yapıyor ve onu geri hayata döndürmeyi başarıyor. Rüzgar, Ada’nın çevresindekilere zarar vererek onu evlenmeye zorluyor. Hünkar, Nihal’e gönderdiği kocasının otopsi raporuyla onu tehdit edip Rüzgar’ın şikayetini geri almasını istiyor. Yusuf’un hapisten çıkacağı gün Ada, Cemre’den Yusuf’a bir mektup gönderip kendisi Rüzgar’la evlenmeye gidiyor. Hünkar, Ada’nın evlenmesine engel olacak mı?

Pazar Dizileri 2019

Hünkar Ada’nın Evlenmesine Engel Olacak Mı?

Aşk Ağlatır 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ada, Yusuf’u hapishanede öldürmeye çalışan kişinin Rüzgar olduğunu öğreniyor. Rüzgar’a gidip asla onunla evlenmeyeceğini söylüyor. Ama Rüzgar, adam tutup Sumru’nun dükkanını dağıttırıyor. Daha sonra Fırat’ı dövdürüyor. En sonda Ada’nın evini dağıttırıyor. Hünkar’da Yusuf’u hapisten çıkarmak için Yıldırım’ın otopsi raporunu Nihal’e gönderiyor.

AŞK AĞLATIR 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemre, babasının Yusuf ile Ada’ya karşı ilgisine bir anlam veremiyor. Babasına onların kim olduğunu soran Cemre’ye Hünkar, onlara yardım ettiğini söyleyip geçiştiriyor. Evlilik yıl dönümlerini şimdiye kadar unutmayan Hünkar ilk kez unutuyor. Karısı hayatlarına giren insanların kim olduğunu araştırmaya başlıyor. Hatta mahalleye gidip Sumru’yla tanışıyor.

Hünkar, Nihal’e mesaj atıyor ve eğer Rüzgar şikayetini geri almazsa o otopsi raporunu Mert’e vereceğini söylüyor. Çocuklar babalarının intihar ettiğini zannediyor. Nihal’in babalarını zehirlediğini bilmiyorlar. Onların öğrenmesinden korkan Nihal, Rüzgar’a şikayetini geri çekmesi için yalvarıyor. Rüzgar, şikayetini geri alıp Ada’ya mesaj yazıyor. Ona sözünü tuttuğunu sıranın onda olduğunu yazıyor.

Ada Yusuf’a bir mektup bırakıp Rüzgar’la evlenmeye gidiyor. Yusuf, Ada’yı beklediği yerde Cemre’yle karşılaşıyor. Cemre ona Ada’nın mektubunu veriyor. Mektupta Yusuf’a, daha önce bir kasabada yaşadığını bundan sonraki hayatında öyle yoksul bir hayat yaşamak istediğini yazıyor. İsmail, Hünkar’ın zengin olduğunu öğrendikten sonra onun hakkında araştırma yapıyor. Onun daha önce bir kadından boşandığını öğreniyor. Para koparmak için heyecanlanan İsmail gittiği yerde karşısına Hünkar çıkıyor.

Aşk Ağlatır 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Yusuf İçin Kendisini Feda Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler