Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çukur'a Saldırı Olacağı Haberi...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çukur’a Saldırı Olacağı Haberi Geliyor!

Show Tv’nin en aksiyonlu dizisi Çukur 3. sezon 13. bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Vartolu, Medet’le birlikte Almanya’ya gidip Ziya’yı buluyor. Bu arada Azer, güçlenip Çukur’a büyük bir saldırı yapmayı planlıyor. Çukur’a saldırı olacağı haberi önceden geliyor. Azer’in saldırısı karşısında Yamaç’ın ne yapacağı merakla bekleniyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Çukur’a Saldırı Olacağı Haberi Geliyor!

Çukur 3. sezon 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kemal, hayatını kaybediyor. Mahalleye Azer’in güçlenerek Çukur’u haritadan silmek istediği haberi geliyor. Oğlunun yapacaklarından haberi olan Fadik, Sultan’la konuşmaya gidiyor ve bu yolun sonunun herkes için felaket olacağını söylüyor. Yamaç’ta kötü haberi alıyor.

İşte Çukur 13. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Çukur’un kadınlarının alı konulmasından sonra onları kurtarmak için Aliço’nun yardımıyla Kemal ile Metin büyük bir tehlike ile karşılaşır. Kadınlar kurtulur ama Kemal Azer’in elinde kalır. Yamaç ve kardeşleri onu Azer’in elinden almak için harekete geçer.

Koçovalı kardeşler, Azer’in karşısına çıkar. Arkadan gelen Vartolu, Azer’in kardeşini vermenin karşılığında Kemal’i ister. Koçovalı kardeşler arkalarına tüm adamlarını yığdığını gören Azer, mecbur kalıp önce Kemal’i veriyor ve takas yapar. Saadet ise Vartolu’nun artık kendisini sevmediğini düşünür ve ondan boşanmaya karar verir. Bu kararını Sultan annesine de açıklar.

Sultan, aklı Azer’de kalan Karaca’nın yalanını yakaladığı için ona tokat atar. Kemal, kahvede sadakat testinden geçirilir. Vartolu, annesinin mezarının başına gidip onunla konuşur. Babasının da öldüğünü artık onunda yakınında olduğunu söyler. Yamaç’da mezarlığa Vartolu’nun yanına gider. Vartolu, Ziya’nın Almanya’ya gittiğini onun babasının katilini bilen tek kişi olduğunu Yamaç’a anlatır.

Yamaç, kendi isminin yazıldığı mezar taşını abisine verip zamanı geldiğinde gereken düzeltmeleri yapmasını ister. O sırada haber gelir ve Yamaç, takip cihazıyla Azer’in yerini bulur. Koçovalılarla Azer’in adamları karşı karşıya gelir. Mermileri biten Yamaç, silahlarını atıp Azer karşısında ellerini kaldırıp gözlerini yumar. Azer, silahını ateşler ama Kemal son anda Yamaç’ın önüne gerilip onu korur. Kemal, Yamaç’ı ölümden kurtarır ancak Azer’in kurşunlarıyla yere yığılır.

Çukur 3. Sezon 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vartolu Almanya’ya Gidip Ziya’yı Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler