Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vartolu Almanya'ya Gidip Ziya'yı...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vartolu Almanya’ya Gidip Ziya’yı Buluyor!

Show Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Çukur 3. sezon 13. yeni bölümüyle 16 aralık pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Timsah’ın saldırısına uğrayan Yamaç’ı yine gizemli birisi tarafından kurtarıyor. Önceki saldırıda Efsun kurtarmıştı bu sefer onu kim kurtardı bilinmiyor. Vartolu’nun da hapisten çıkmasıyla Koçovalı kardeşler tekrar bir araya geliyor. Karaca, Azer’e aşık oluyor. Azer’in aldığı Kemal, karşılığında kardeşi takas ediliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Vartolu, Almanya’ya gidip Ziya’yı buluyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Vartolu Almanya’ya Gidip Ziya’yı Buluyor!

Çukur 3. sezon 13. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda: Vartolu, Saadet’in kendisinden boşanmak istemesine aldırmadan babasının katilini bulmak için Ziya’nın peşinden Almanya’ya gidiyor. Orada Ziya’nın ensesine çöken Vartolu, ondan babasının katilini tekrar sorguluyor.

İşte Çukur 3. sezon 13. bölüm 1. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Çukur’un kadınlarının alı konulmasından sonra onları kurtarmak için Aliço’nun yardımıyla Kemal ile Metin büyük bir tehlike ile karşılaşır. Kadınlar kurtulur ama Kemal Azer’in elinde kalır. Yamaç ve kardeşleri onu Azer’in elinden almak için harekete geçer.

Koçovalı kardeşler, Azer’in karşısına çıkar. Arkadan gelen Vartolu, Azer’in kardeşini vermenin karşılığında Kemal’i ister. Koçovalı kardeşler arkalarına tüm adamlarını yığdığını gören Azer, mecbur kalıp önce Kemal’i veriyor ve takas yapar. Saadet ise Vartolu’nun artık kendisini sevmediğini düşünür ve ondan boşanmaya karar verir. Bu kararını Sultan annesine de açıklar.

Sultan, aklı Azer’de kalan Karaca’nın yalanını yakaladığı için ona tokat atar. Kemal, kahvede sadakat testinden geçirilir. Vartolu, annesinin mezarının başına gidip onunla konuşur. Babasının da öldüğünü artık onunda yakınında olduğunu söyler. Yamaç’da mezarlığa Vartolu’nun yanına gider. Vartolu, Ziya’nın Almanya’ya gittiğini onun babasının katilini bilen tek kişi olduğunu Yamaç’a anlatır.

Yamaç, kendi isminin yazıldığı mezar taşını abisine verip zamanı geldiğinde gereken düzeltmeleri yapmasını ister. O sırada haber gelir ve Yamaç, takip cihazıyla Azer’in yerini bulur. Koçovalılarla Azer’in adamları karşı karşıya gelir. Mermileri biten Yamaç, silahlarını atıp Azer karşısında ellerini kaldırıp gözlerini yumar. Azer, silahını ateşler ama Kemal son anda Yamaç’ın önüne gerilip onu korur. Kemal, Yamaç’ı ölümden kurtarır ancak Azer’in kurşunlarıyla yere yığılır.

Çukur 3. Sezon 13. Bölüm Fragmanı Geldi Mi? Kemal Yamaç İçin Kendisini Feda Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler