Ana SayfaDizilerKadın 76. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ortalığı Karıştıran Şirin'e Tüm Kapılar Kapanıyor!

İlgili Postlar

Kadın 76. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ortalığı Karıştıran Şirin’e Tüm Kapılar Kapanıyor!

Fox Tv ekranlarının üç sezondur en çok izlenen dizilerinden Kadın, 76. yeni bölümüyle 17 aralık salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bahar, Arif’in aşkına karşılık veriyor. Bunu onunla buluştuğunda kolyesini takarak cevap veriyor. Arif, Bahar’ın boynunda ona verdiği kolyeyi görünce kendisiyle tekrar birlikte olmayı kabul ettiğini anlıyor. Dizinin yeni fragmanında; Ortalığı karıştıran Şirin’e tüm kapılar kapanıyor.

Salı Dizileri 2019

Ortalığı Karıştıran Şirin’e Tüm Kapılar Kapanıyor!

Kadın dizisi 76. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şirin’in ortalığı karıştırmasıyla Arda’nın biyolojik babası onu zorla almak istiyor. Enver bey, silahını çıkarıp kimsenin onun evinden çocuk alamayacağını söylediği anlarda herkes donup kalıyor. Şirin ise annesinin böreğini yapıp önce Bahar’a ret edilince Ceyda’ya götürüyor. Tabi ki ondan da ret ediliyor. Şirin’e tüm kapılar kapanıyor.

İşte Kadın 76. bölüm 2. fragmanı….

KADIN 75. BÖLÜM ÖZETİ!

Cem, Bahar’a şok şık giyinmesini ve onunla birlikte bir davete gideceklerini söyler. Şirin, ablasının Cem’in arabasına binip gittiğini görür. Cem, Bahar’a bir çanta verir. Bahar, gittiği davette aradığı kişinin Kısmet olduğunu görünce şok olur. Şirin, eline geçen Fazilet hanımın kapak olduğu dergideki mücevherlerini tanır. Ceyda ile Bahar’ın o mücevherleri sattığı kuyumcuya gidip onların fotoğrafını çekip, Fazilet hanımın kapısına bırakır.

Raif’e Ceyda’ya kahvaltıyı dışarıda yapmayı teklif ede. İkili dışarıda çok güzel vakit geçirir. Fazilet, mektubu okur okumaz kuyumcuya gidip Ceyda’nın o mücevherleri sattığını öğrenir. Eve geldiğinde Ceyda’ya Arda’nın tedavisi için gerekli parayı kendisinin karşılayacağını söyler. Ceyda, duyduklarına çok sevinir ancak Fazilet, elindeki zarfı ona uzatıp onu işten kovduğunu söyler ama ona nedenini anlatmaz. Raif’e bunu kendisinin anlatacağını söyler.

Emre, biyolojik oğlunu bulur ve adam zorluk çıkarmadan 10 bin dolar karşılığında çocuğu ona vereceğini söyler. Arda’nın da onlarda kalmasını kabul eder. Adam çocukla Emre’nin iş yerine gider. Şirin, Emre’nin çocuk karşılığında 10 bin dolar verdiğini öğrendiğinde, Ceyda’nın Arda’yı çok sevdiğini 100 bin dolar istese de verebileceklerini söyler. Şirin, Arif’in yanında Bahar’ın Cem’le sevgili olduğunu ima eder. Bunun üzerine Bahar, Arif’le konuşmaya karar verir

Kadın 76. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bahar Arif’in Aldığı Kolyeyi Tekrar Takıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler