Ana SayfaDizilerKadın 76. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bahar Arif'in Aldığı Kolyeyi Tekrar Takıyor!

İlgili Postlar

Kadın 76. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Bahar Arif’in Aldığı Kolyeyi Tekrar Takıyor!

Fox Tv’nin salı günleri izleyicileri ekrana kilitleyen dizisi Kadın 75. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cem, Bahar’ı bir davete götürüyor. Şirin, ablasını çok şık giyinip Cem’in arabasına binip gittiğini görüyor ve babasına gidip onu gördüğünü söylüyor. Raif, Ceyda’yı kahvaltıya götürüyor. Fazilet, Şirin’in gönderdiği mektupla mücevherlerini Ceyda’nın sattığını öğreniyor ve onu işten kovuyor. Emre, öz oğlunu bulup alıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Bahar, Arif’in aldığı kolyeyi tekrar takıyor.

Salı Dizileri 2019

Bahar Arif’in Aldığı Kolyeyi Tekrar Takıyor!

Kadın dizisinin 76. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Bahar, Arif’in aşkına inanıyor ve ona kızıp çıkarttığı kolyeyi tekrar boynuna takıyor. Arif, Bahar’ın boynunda ona aldığı kolyeyi görünce onun kendisine cevabının ‘Evet’ olduğunu anlıyor.

İşte Kadın 76. bölüm 1. fragmanı…

KADIN 75. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cem, Bahar’a şok şık giyinmesini ve onunla birlikte bir davete gideceklerini söylüyor. Şirin, ablasının Cem’in arabasına binip gittiğini görüyor. Cem, Bahar’a bir çanta veriyor. Bahar, gittiği davette aradığı kişinin Kısmet olduğunu görünce şok oluyor. Şirin, eline geçen Fazilet hanımın kapak olduğu dergideki mücevherlerini tanıyor. Ceyda ile Bahar’ın o mücevherleri sattığı kuyumcuya gidip onların fotoğrafını çekip, Fazilet hanımın kapısına bırakıyor.

Raif’e Ceyda’ya kahvaltıyı dışarıda yapmayı teklif ediyor. İkili dışarıda çok güzel vakit geçiriyor. Fazilet, mektubu okur okumaz kuyumcuya gidip Ceyda’nın o mücevherleri sattığını öğreniyor. Eve geldiğinde Ceyda’ya Arda’nın tedavisi için gerekli parayı kendisinin karşılayacağını söylüyor. Ceyda, duyduklarına çok seviniyor ancak Fazilet, elindeki zarfı ona uzatıp onu işten kovduğunu söylüyor. Ama nedenini söylemiyor. Raif’e bunu kendisinin anlatacağını söylüyor.

Emre, biyolojik oğlunu buluyor ve adam zorluk çıkarmadan 10 bin dolar karşılığında çocuğu ona vereceğini söylüyor. Arda’nın da onlarda kalmasını kabul ediyor. Adam çocukla Emre’nin iş yerine gidiyor. Şirin, Emre’nin çocuk karşılığında 10 bin dolar verdiğini öğrendiğinde, Ceyda’nın Arda’yı çok sevdiğini 100 bin dolar istese de verebileceklerini söylüyor. Şirin, Arif’in yanında Bahar’ın Cem’le sevgili olduğunu ima ediyor. Bunun üzerine Bahar, Arif’le konuşmaya karar veriyor.

Kadın 73. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şirin Arif’e Tuzak Kuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler