Ana SayfaDizilerKadın 73. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şirin Arif'e Tuzak Kuruyor!

İlgili Postlar

Kadın 73. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şirin Arif’e Tuzak Kuruyor!

Fox Tv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Kadın 73. yeni bölümüyle 26 Kasım Salı günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Cem, Bahar’ı adım adım takip ediyor. Çocuklarını servise bindirirken karşısında Cem’i gören Bahar büyük bir belaya bulaştığını farkına varıyor. Arif, Berşan’ın karşısına çıkıp onun yüzünden Bahar’ın başına bir şey gelirse ona dünyayı dar edeceğini söyleyip onu tehdit ediyor. Şirin Arif’e büyük bir tuzak kuruyor.

Salı Dizileri 2019

Şirin Arif’e Tuzak Kuruyor!

Kadın 73. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ceyda, Arif’i yalnız görünce Şirin’i soruyor. Ona Şirin’in şeytanın kollu bacaklı kıvırcık saçlısı olduğunu söylüyor. Şirin, üç gence para verip onlara, akşam sokaktan geçerken kendisine saldırmalarını arkasından gelen adamda kurtarmak için onların üstüne yürüyeceğini söylüyor. Aynen Şirin’in dediği gibi oluyor. Çocuklar dayak yeyince bıçaklarını çıkarıyorlar. Olayı gören Bahar, Arif için endişeleniyor. Arif yaralanacak mı?

İşte Kadın dizisi 73. bölüm 2. fragmanı…

KADIN 72. BÖLÜM ÖZETİ!

Cem’in malları karşılığında 100 bin lira istemesinden sonra Bahar’la Berşan’ın aklına bir şey gelmez. Ceyda’nın aklına ise Fazilet hanımın mücevherlerini çalmak gelir. Mücevherleri çalmaya yeltenen Ceyda, Raif’e yakalanır. Raif, annesinin pırlanta küpelerini ona hediye eder. O akşam Ceyda, Raif’le birlikte pavyona eğlenmeye giderler. İkili birlikte çok güzel vakit geçirir ve dönüşte Raif Ceyda’yı öper.

Doruk, hastalanır ve Bahar onu hastaneye götürür. Hastane dönüşünce Ceyda’yı güzel kıyafetlerle ve kulağında değerli küpelerle gören Bahar onu sorguya çeker. Bu anlar Şirin’in gözünden kaçmaz ve onları adım adım takip etmeyebaşlar. Ceyda, küpeleri Raif’in hediye ettiğini söyler. Ertesi gün birlikte gidip küpeleri bozdurup aldıkları parayı Cem’e götürüp verirler.

Ancak Cem, onları tehdit etmeye devam eder ve onlara yeni bir görev daha verir. Üçlü mecburen onun isteklerine boyun eğip dediği hastaneye giderler. Hastanedeki yaşlı adamın yanına türlü yalanlarla gitmeyi başarırlar. Yaşlı adam onlara, görevlerinin onu oradan çıkarmak olduğunu söyler. Onlarda adamı çıkarıp Cem’e götürürler. Kızlar götürdükleri adamın Cem’in babası olduğunu öğrenince şok olurlar.

Kadın 73. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Arif Bahar’ın Başının Dertte Olduğunu Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler