Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İki Kardeşin Kavuşmasına Gölge Düşecek!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İki Kardeşin Kavuşmasına Gölge Düşecek!

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez 23. yeni bölümüyle 24 Kasım Pazar günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali, Pilot’un karşısına çıkıp onu çok aradığını bulmak için yıllarca uğraştığını söyleyip ona sarılıyor. Pilot, çocukluğu aklına gelip gözyaşları içinde kalıyor. Onların kavuşmasını izleyen Vedat, silahının namlusunu onlara doğru doğrultuyor. İki kardeşin kavuşmasına gölge düşecek.

Pazar Dizileri 2019

İki Kardeşin Kavuşmasına Gölge Düşecek!

Kimse Bilmez 23. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Pilot, Duygu’ya abisini bulup ona kavuşmak istediğini söylüyor. Ali, Sevda’ya gidip kardeşini bulduğunu, Pilot’un kardeşi olduğunu söylüyor. Ali, Pilot’un karşına çıkıp onun abisi olduğunu söylüyor ve gözyaşları içinde bir birlerine sarılıp hasret gideriyorlar. Vedat ise gizlendiği yerden silahını onların üzerine doğru doğrultuyor ve silah patlıyor.

Kimse Bilmez 23. Bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1197578177838800897

KİMSE BİLMEZ 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Kurt bey, geçmişte Ali’nin babası tarafından ölmeden önce kendisine yazdığı mektubu tekrar eline alır. Mektupta çocuklarını ona emanet ettiğini kızı kendisi öldükten sonra doğarsa annesinin adı olan Zeynep ismini ona koymasını istemiştir. Kurt bey kızım dediği ve üzerine titrediği Zeynep Ali ile Pilot’un kız kardeşi mi? Uygar, Ali’yle Sevda’nın yakınlaşmasından iyice rahatsız olmaya başlıyor ve çareyi onu kaçırmakta bulur.

Pilot, Duygu’nun kaçırılma olayından sonra zor durumda kalır. Duygu’nun babası onların bir daha görüşmelerini istemediğini söyler. Pilot, Duygu’yu kaçıran adamları onunla konuşurken bulur ve onları etkisiz hale getirir. O sırada Duygu’nun babası yine onu silahla yakaladığı için onu affetmez ve ne yapması gerektiğini bildiğini söyler. Pilot arkasından seslenen Duygu’ya babasının haklı olduğunu söyler.

Zeynep, babasının okuduğu mektupta kendisinden bir şeyler sakladığını anlar ve mektubu kasaya koyduğunu görür. Ali, Sevda’yı Uygar’ın kaçırdığını öğreniyor ve onu kurtarmak için harekete geçer. Arabasıyla onları takip eder. Kurt bey ve adamları da oraya gelir. Uygar, uçurumun kenarına gidip ölecekse Sevda’ya beraber öleceğini söyler. Ali, Sevda’ya gözlerine bakmasını söyleyip komut verir. Sevda, dirseğiyle Uygar’ı ittiği sırada Ali, onu vurur ve Uygar, uçurumdan aşağı düşüyor.

Kimse Bilmez 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Yıllardır Aradığı Kardeşine Kavuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler