Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Yıllardır Aradığı Kardeşine Kavuşuyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Yıllardır Aradığı Kardeşine Kavuşuyor!

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez 23. yeni bölümüyle 24 kasım pazar akşamı ekranlara gelecek. Dizinin 22. bölümünde; Kurt bey, Ali’nin babasının ölmeden önce kendisine yazdığı mektubu eline alıyor. Mektupta Zeynep’in de Ali’nin kardeşi olduğu yazıyor. Kurt bey Ali’den neden kardeşlerini saklıyor?  Zeynep’i neden kızı gibi büyütmüştür? Uygar, Sevda’yı kaçırıyor. Bunu duyan Ali Uygar’ın peşine düşüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Ali, yıllardır aradığı kardeşine kavuşuyor.

Pazar Dizileri 2019

Ali Yıllardır Aradığı Kardeşine Kavuşuyor!

Kimse Bilmez dizisinin 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, Pilot’un karşısına çıkıp onu çok aradığını bulmak için yıllarca uğraştığını söyleyip ona sarılır. Süleyman ile Ali, yıllar sonra bir birlerine kavuşur. Ali ile Pilot, bir kız kardeşleri olduğunu öğrenecek mi?

İşte Kimse Bilmez 23. bölüm fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1196175440685219842

KİMSE BİLMEZ 22. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kurt bey, geçmişte Ali’nin babası tarafından ölmeden önce kendisine yazdığı mektubu tekrar eline alıyor. Mektupta çocuklarını ona emanet ettiğini kızı kendisi öldükten sonra doğarsa annesinin adı olan Zeynep ismini ona koymasını yazmıştır. Kurt bey kızım dediği ve üzerine titrediği Zeynep Ali ile Pilot’un kız kardeşi mi? Uygar, Ali’yle Sevda’nın yakınlaşmasından iyice rahatsız olmaya başlıyor ve çareyi onu kaçırmakta buluyor.

Pilot, Duygu’nun kaçırılma olayından sonra zor durumda kalıyor. Duygu’nun babası onların bir daha görüşmelerini istemediğini söylüyor. Pilot, Duygu’yu kaçıran adamları onunla konuşurken buluyor ve onları etkisiz hale getiriyor. O sırada Duygu’nun babası yine onu silahla yakaladığı için onu affetmiyor ve ne yapması gerektiğini bildiğini söylüyor. Pilot arkasından seslenen Duygu’ya babasının haklı olduğunu söylüyor.

Zeynep, babasının okuduğu mektupta kendisinden bir şeyler sakladığını anlıyor ve mektubu kasaya koyduğunu görüyor. Ali, Sevda’yı Uygar’ın kaçırdığını öğreniyor ve onu kurtarmak için harekete geçiyor. Arabasıyla onları takip ediyor.Kurt bey ve adamları da oraya geliyor. Uygar, uçurumun kenarına gidip ölecekse Sevda’ya beraber öleceğini söylüyor. Ali, Sevda’ya gözlerine bakmasını söyleyip komut veriyor. Sevda, dirseğiyle Uygar’ı ittiği sırada Ali, Uygar’ı vuruyor. Uygar, uçurumdan aşağı düşüyor.

Kimse Bilmez 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Uygar Sevda’yı Kaçırıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler