Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Uygar Sevda'yı Kaçırıyor!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Uygar Sevda’yı Kaçırıyor!

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez 22. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ali ile Pilot’un babalarının ölmeden önce Kurt beye yazmış olduğunu mektup ortaya çıkıyor. Mektupta, eğer kendisine bir şey olursa iki oğlu ile birlikte doğmamış kızını da Kurt beye emanet ettiğini, eğer kızı öldükten sonra dünyaya gelirse ona annesinin adı olan Zeynep ismini koymasını yazmıştır. Kurt bey neden Ali’den hem Pilot’u hem de kız kardeşlerini saklıyor? Uygar Sevda’yı kaçırıyor. Ali, Sevda’yı Uygar’ın elinden kurtarabilecek mi?

Pazar Dizileri 2019

Uygar Sevda’yı Kaçırıyor!

Kimse Bilmez 22. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı. Fragmanda; Ali’de Sevda’da kötülüklerin kendilerinden uzak durması için dua ediyor. Uygar, Sevda’yı kaçırıp ona zorla sahip olamaya çalışıyor. Eve gelen kişiler tarafından Duygu’nun annesini vuruluyor. Ali, Uygar’ın Sevda’yı kaçırdığı yeri bulup karşısına çıkıyor. Sevda’nın başına silah dayalı iken Ali, ona gözlerine bakmasını söylüyor ve silahını ateşliyor.

İşte Kimse Bilmez 22. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1194956940964696065

KİMSE BİLMEZ 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Pilot, babasının katilinin olacağı adrese gittiğinde karşısında Uygar’ı görür. Uygar, ona babasının katilinin Ali olduğunu söyler. Ama Pilot ona inanmaz ve Ali ölünce Sevda’yla birlikte olacağını planladığını anlayıp onu yumruklamaya başlar. Uygar, Ali’ye Erniko’yu öldürdüğünü itiraf ettirip Pilot’un duymasını sağlamaya çalışır ama başaramaz. Duygu, evden kaçırılır. Necmi, Pilot’u arayıp sevgilisinin elinde olduğunu onu kurtarmak için Ali’nin kellesini getirmesi gerektiğini söyler.

Pilot, Ali’ye silahını çeker ama yapamaz. Birlikte bir plan yapıp Ali’ye ölmüş süsü verilir. Pilot, Ali’yi öldürdüğünü söyleyip Duygu’yu almayı başarır. Vedat, Duygu’yu götürüp emniyetli bir yere bırakır. Necmi, Pilot’a Ali’den sonra sıranın ona geldiğini söyler. Pilot, Necmi’ye hayaletlere inanıp inanmadığını sorduğu sırada Ali, Necmi’nin arkasında belirir.

İki tarafta büyük bir çatışmaya girer ancak Necmi kaçmayı başarır. Duygu, Pilot’a katil olduğunu söyleyip üzerine yürüdüğü sırada Ali’yi görünce rahatlar. Pilot ile Ali, Duygu’yu ailesine teslim eder ancak ailesi Pilot’u evden kovar. Ali durumu anlatıp onları rahatlatır. Ali, oğlunun doğum gününe ona bir kar küresi alır. Pilot kar küresini görünce çocukluğu aklına gelir. O sırada Tuğçe gelir ve Sevda’ya bir şey olduğunu söyler. Ali ile Pilot, Sevda’nın iş yerinin kurşunlandığını görür ve Sevda’yı aramaya başlar.

Kimse Bilmez 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Ali İle Pilot’un Kız Kardeşi Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler