Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Ali İle Pilot'un Kız...

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Ali İle Pilot’un Kız Kardeşi Mi?

Atv ekranlarının büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kimse Bilmez 21. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Uygar, Pilot’u çağırdığı yerde babasının katilinin Ali olduğunu söylüyor ancak Pilot ona inanmıyor. Necmi, Duygu’yu kaçırıyor. Pilot’dan ise Duygu’nun karşılığında Ali’nin kellesi isteniyor. Pilot, Ali’ye silah çekiyor ama yapamıyor. İkili oynadıkları oyun ile Duygu’nun Necmi’nin elinden kurtarıyor. Sevda’nın çalıştığı iş yeri kurşunlanıyor. Dizinin yeni bölümünde Kurt beyin sakladığı bir sır daha ortaya çıkacak. Zeynep, Ali ile Pilot’un kız kardeşi mi?

Pazar Dizileri 2019

Zeynep Ali İle Pilot’un Kız Kardeşi Mi?

Kimse Bilmez 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kurt bey, Ali ve Pilot’un babasının kendisine bıraktığı mektubu okuyor. Mektupta, eğer kendisine bir şey olursa iki oğluyla birlikte doğmamış kızını ona emanet ettiğini, eğer kızı o öldükten sonra doğarsa ona annesinin adı olan Zeynep ismini koymasını istemiştir. Sevda ise saldırılan sağ salim kurtulmayı başarıyor ve başına gelecek tüm kötülüklerden korunmak için dua ediyor.

İşte Kimse Bilmez 22. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1193638485112107011

KİMSE BİLMEZ 21. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Pilot, babasının katilinin olacağı adrese gider. Karşısında Uygar’ı görür. Uygar, ona babasının katilinin Ali olduğunu söyler. Ama Pilot ona inanmaz ve ona Ali ölünce Sevda’yla birlikte olacağını planladığını anlayıp yumruklamaya başlar. Uygar, Ali’ye Erniko’yu öldürdüğünü itiraf ettirip Pilot’un duymasını sağlamaya çalışır ama başarılı olamaz. Duygu, annesinin ve babasının yanından kaçırılır. Necmi, Pilot’u arayıp sevgilisinin elinde olduğunu onu kurtarmak istiyorsa Ali’nin kellesini getirmesi gerektiğini söyler.

Pilot, Ali’nin karşısına çıkıp silahını çeker ama yapamaz. Birlikte bir plan yaparlar ve Ali’ye ölmüş süsü verilir. Pilot, Ali’yi öldürdüğünü söyleyip Duygu’yu elinden alır. Duygu, Ali’yi cansız yerde yattığını görünce sinir krizi geçirir. Vedat onu götürüp emniyetli bir yere bırakır. Necmi, Pilot’a Ali’den sonra sıranın ona geldiğini söyle. Pilot ona hayaletlere inanıp inanmadığını sorduğu sırada Ali, Necmi’nin arkasında belirir.

İki tarafta büyük bir çatışmaya girer ama Necmi kaçmayı başarır. Duygu, Pilot’a katil olduğunu söyleyip üzerine yürüdüğü sırada Ali’yi sağ salim görünce rahatlar. Pilot ile Ali, Duygu’yu ailesine teslim eder ancak ailesi Pilot’u kovar. Ali durumu anlatıp Pilot’u rahatlatır. Ali, oğlunun doğum gününe bir kar küresi alır. Kar küresini gören Pilot’un çocukluğu aklına gelir. O sırada Tuğçe gelir ve Sevda’ya bir şey olabileceğini söyler. Ali ile Pilot, Sevda’nın iş yerinin kurşunlandığını görüp Sevda’yı aramaya başlar.

Kimse Bilmez 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Pilot Duygu’yu Kurtarmak İçin Ali’yi Vuruyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler