Ana SayfaDizilerAşk Ağlatır 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yusuf'un Başı Belaya Giriyor!

İlgili Postlar

Aşk Ağlatır 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yusuf’un Başı Belaya Giriyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Aşk Ağlatır 10. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Çiçek, Nalan’ın çantasından testi okuyor ve artık ondan kurtulduklarını söylüyor. Nalan onun elinden testi almaya çalışırken Çiçek merdivenlerden aşağı düşüyor. Beyin kanaması geçiren Çiçek yoğun bakıma alınıyor. Nalan ise Çiçek’in uyandığını duyunca onu öldürmek için harekete geçiyor. O sırada Ada, hastaneye gidiyor ve Nalan’ı görüyor. Öte yandan Yusuf, Rüzgar’ın Ada’yla evlenmek istediğini öğreniyor. Para için tehlikeli bir işe giren Yusuf’un başı belaya giriyor.

Pazar Dizileri 2019

Yusuf’un Başı Belaya Giriyor!

Aşk Ağlatır 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, yerde kanlar içinde yatan Çiçeği öylece bırakıp Mert’in yanına gidiyor. Mert’e testi gösterip olanları anlatıyor. Her şeyin ortaya çıkmasıyla Yusuf’un Nalan’ı bırakıp Ada’yla evlenmesiyle tüm mal varlıklarının üzerine onların oturmasını istemediği için Nalan’a yardım ediyor. Ona Çiçek’in ölüm ölmediğinden emin olmasını istiyor.

AŞK AĞLATIR 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU!

Ada, oradan geçerken kapının açık olduğunu görüp içeri giriyor. Çiçek’i kanlar içinde yerde buluyor. O sırada Sumru, Çiçek’e ulaşamadığını söyleyip Yusuf’u eve gönderiyor. Yusuf’la Ada, Çiçek’i hastaneye yetiştiriyor. Beyin kanaması geçiren Çiçek yoğun bakıma alınıyor. Rüzgar, Ada’yla Nagehan’ın konuşmalarını duyuyor ve tüm personele kışlık harç verilmesini istiyor. Ayrıca Ada’nın hastane borcunu ödeyip Yusuf’un kimliğini geri alıyor.

Rüzgar, Yusuf’la konuşuyor ve Ada’nın üzerinden ellerini çekip Nalan’la ve doğacak çocuğuyla ilgilenmesini söylüyor. Ada’yla evlenmek istediğini söyleyen Rüzgar, ona kimliğini veriyor. Yusuf, arkadaşının söylediği tehlikeli işi kabul ettiğini söylüyor. Rüzgar, Ada’ya bir elbise alıp onu bakım evi için düzenlenen sergiye götürüyor. Ada, orada bir ressamın hikayesini duyunca Rüzgar’a gitmek istediğini Yusuf’u görmesi gerektiğini söylüyor.

Rüzgar onu hastaneye bırakıyor. Çiçek’in uyandığını duyan Nalan onu öldürmek için harekete geçiyor. Ada, Çiçek’in yanına gittiğinde içeride Nalan’ı görüyor. Yusuf, arkadaşıyla birlikte önemli bir tabloyu alıcılara teslim etmeye gidiyor. Tablonun sahte çıkmasıyla adamlar silahlarını çekip Yusuf’la arkadaşının üzerine yürüyor ve silahlar patlıyor.

Aşk Ağlatır 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Çiçek’i Öldürecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler