Ana SayfaDizilerPazar Dizileri 2020

İlgili Postlar

Pazar Dizileri 2020

Nihayet 2020 başladı ve biten diziler, devam eden diziler ve yeni başlayan diziler çok merak ediliyor ve yeni bölümleri merak ediliyor. Birbirinden iddialı yapımların yer aldığı pazar dizileri 2020 için en çok merak edilenler arasında ön sıralarda yer alıyor. Pazar dizileri reytingleri de en az diziler kadar ilgi çekmeye devam ediyor. Pazar günü dizileri tercih etmeyen diğer kanallarda salı hangi programlar var?

Pazartesi Dizileri

Pazar günleri hangi diziler var?

Haftanın son günü de cumartesi günü gibi haftanın az dizi yayınlanan günlerinden bir tanesi. Pazar günleri ekranlarda yayınlanan 3 dizi bulunuyor. Pazar günlerinin en iddialı dizi olarak Fox TV ekranlarında yer alan reyting sıralamalarında başı çeken asker dizisi Savaşçı öne çıkıyor. Star TV ekranlarında pazar günlerine damga vurmaya hazırlanan iddialı kadroya ve etkileyici bir senaryoya sahip olan flaş yapım Güvercin yer alırken TRT1 ekranlarında ise kendine özgü bir izleyici kitlesine sahip olan iddialı kadrosu ile gönüllerde taht kuran Şampiyon pazar akşamları izleyicisiyle buluşuyor.

2019’da Biten Diziler

Pazar akşamları dizi yayınlamayan diğer kanallarda ise yabancı filmler hakim durumda. Yarışmalarıyla öne çıkan TV8’de fenomen ses yarışması O Ses Türkiye yer alırken hem Show TV hem de ATV ekranlarında ise iddialı yabancı filmler film kuşağında ekranlara geliyor, Kanal D’de ise Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 izleyicisi ile buluşuyor.

Televizyon Ekranlarındaki Pazar Dizileri

Dizi sayısının az olduğu bir başka gün olan pazar akşamları sırasıyla Fox TV ekranlarında Savaşçı, Star TV ekranlarında Güvercin ve TRT1 ekranlarında Şampiyon yer alıyor. Tüm bu diziler reyting sonuçları sıralamasında daha üst sırada yer almak için mücadele ediyorlar.

Diğer Kanallarda Pazar Hangi Programlar Var?

Dizilerin olmadığı kanallarda ise TV8’de artık vazgeçilmez olan ses yarışması O Ses Türkiye yer alıtken hem ATV’de hem de Show TV’de iddialı yabancı filmler ekranlara geliyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler