Ana SayfaDizilerÖğretmen Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

İlgili Postlar

Öğretmen Oyuncuları Kadrosu ve Karakterleri

Öğretmen dizisi 4 Mart Çarşamba akşamı sansasyonel bir ilk bölüm ile Fox Tv ekranlarında yerini aldı. 22 ocak çarşamba günü başlayan çekimler Kadın dizisinin yapımcısı Med Yapım tarafından gerçekleştiriliyor. Öğretmen Dizisi Oyuncuları iddialı ve genç oyuncuları bir arada bulunduruyor.

10 bölüm olarak çekilen Japon dizisi Mr. Hiragi’s Homeroom’dan uyarlanan Öğretmen dizisi merak uyandırıyor. Dizinin orijinali 2019 da Japon’ya da en çok izlenen dizilerden biri olmayı başarmıştı.

Öğretmen Dizisi Yapımcısı Yönetmeni

Yapımcılığını Med Yapım’ın sahibi Fatih Aksoy üstlendiği Öğretmen dizisinin yönetmen koltuğunda son olarak Bizim Hikaye dizisinde gördüğümüz usta yönetmen Koray Kerimoğlu yer alıyor.

Öğretmen Dizisi Konusu

Aksiyon, gerilim ve dramın bir arada olduğu bir okul dizisi olacak Öğretmen dizisi. Lise son senesine başlayan 12/A sınıfı dönem başında 30 kişi iken bir arkadaşlarının intihar etmesi ile 29 kişi kalır. İntihar eden kız öğrenci oldukça iyi bir yüzücüdür. Ulusal bir yarışmada derece aldıktan sonra sınıftaki çekemeyen öğrenciler gerçek olmayan bir video ile kızın doping ile kazandığını iddia eder. Haber bir anda tüm ülkede yayılır ve kız çok büyük bir baskı altında kalarak intihar eder.

Sınıf  ise bu intihar sonrasında herkes yaşamına geri dönmüş gibi görünür. Okula 2 yıl önce gelmiş olan bir resim öğretmeni bu intiharın arkasındaki sır perdesini çözmek için okulun kapanmasına 10 gün kala 29 öğrenciyi rehin alır. İntihar eden öğrencinin gizemi çözülmeden kimsenin okuldan mezun olamayacağını söyler. Tam da bu sırada okulun içinde yaşanan patlama ile işler gizemli bir hale gelir.

Öğretmen Dizisi Oyuncuları / Öğretmen Dizisi Karakterleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler