Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Mehdi'yi Sevdiğini İtiraf...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zeynep Mehdi’yi Sevdiğini İtiraf Ediyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 11. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, Benal ile konuşup onun Mehdi’ye hamileliğini onun anlatmasını istiyor. Ama Benal, onunla konuşmaktan çekiniyor. Durumu Mehdi’ye, Zeynep anlatmak zorunda kalıyor. Mehdi, Benal’in yanına gidip annesinin ve kız kardeşinin her şeyi bilip kendisine para verdiğini öğrenince deliye dönüyor. Herkes ikilinin ayrılacağını düşünürken Zeynep, Mehdi’yi sevdiğini ona itiraf ediyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Mehdi’yi Sevdiğini İtiraf Ediyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 12. bölüm yeni fragmanı henüz yayınlanmadı. Mehdi, hastaneden çıkarılıyor ve Zeynep ona evde çok iyi bakıyor. Bu durumu gören Müjgan bile, Zeynep’e teşekkür ediyor. Emine, Faruk’un evlenme teklif ettiğini zannettiğinde onun yüzünü görünce olayı toparlayıp, şaka yaptığını onu evlenmeye zorlayacağını zannetmemesi gerektiğini söyleyip konuyu kapatıyor. Faruk’ta derin bir nefes alıyor.

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 11. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, Benal ile konuşup onun hamileliğini Mehdi’ye onun söylemesi gerektiğini söylüyor. Ancak Benal, kapıdan geri dönüp Zeynep’i arayıp yapamayacağını söylüyor. Zeynep, Mehdi’ye baba olacağını Benal’in hamile olduğunu söylüyor. Mehdi, Benal’in yanına gidip o çocuğa sahip çıkacağını ancak, kendisinin Zeynep’le evli olduğunu ve onu sevdiğini söylüyor.

Benal ise, Mehdi’nin Zeynep’i boşayıp kendisiyle evleneceğini düşündüğü için büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Mehdi’nin düşüncelerini duyunca Benal, annesiyle Cevriye’nin kendisine para gönderip bebeği aldırıp ortadan kaybolmasını istediğini söylüyor. Bunu duyan Mehdi, eve gidip Cevriye ile annesine patlıyor.

Cevriye, evi terk ediyor ama Müjgan onu yalnız bırakmıyor ve onunla birlikta Sultan’a gidiyor. İki kardeş geceyi Sultan’ın evinde geçiriyor. Emine, olanlardan sonra Zeynep’in Mehdi’yi terk edip, Faruk’a dönmesinden endişelenmeye başlıyor. Emine, bir geceyi daha Faruk’la geçirince Sultan iyice kızından şüphelenmeye başlıyor.

Sultan, kızını sıkıştırınca zengin bir sevgilisi olduğunu itiraf ediyor. Bu arada Faruk’un babası, onu başka bir kızla evlendirmek istiyor. Bunu öğrenen Faruk, Emine’ye durumu anlatmak için buluşuyor. Emine Faruk’la buluşmaya gittiğinde annesi onu takip ediyor ve onun sevgilisinin Faruk olduğunu görünce, kızının saçını başını yoluyor. Zeynep ise, Mehdi’yle buluşup her şeyi kabul ettiğini ve onu sevdiğini itiraf ediyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emine Annesine Fena Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler