Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emine Annesine Fena Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emine Annesine Fena Yakalanıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 11. yeni bölümüyle 18 mart çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehdi iyileşip hastaneden çıkar. Zeynep bu süreçte Mehdi’yi sevdiğini anlar. İkili birbirlerine sımsıkı sarılmışken Zeynep’in bir karar vermesi gerekir. Benal’in karnındaki bebeğin babasız büyümesine gönlü razı olmayan Zeynep, Mehdi’ye bir mektup yazıp onu terk etmeyi düşünür. Dizinin yeni fragmanında; Emine annesine fena yakalanıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Emine Annesine Fena Yakalanıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 11. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Zeynep, Mehdi’ye Benal’in hamile olduğunu söylüyor. Benal’le konuşan Zeynep, önce onların boşanacağını düşünüp seviniyor. Bu duruma en çok sevinen de Nermin oluyor. Sultan, Faruk’la Emine öpüşürken onları görüyor. Emine’nin nasıl böyle bir şey yaptığını söyleyen Sultan kızını Faruk’un yanında tokatlıyor. Mehdi. annesinin Benal’a para gönderdiğini öğrenip soluğu annesinin yanında alıyor. Zeynep, Mehdi’ye kararını her şeyin başladığı yerde açıklıyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 11. bölüm 2. fragmanı….

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 10. BÖLÜM ÖZETİ!

Nuh, Mehdi’nin yaralanıp hastaneye kaldırıldığını Zeynep’e haber verir. Tüm aile bu haberle soluğu hastanede alır. Ameliyata alınan mehdiye kan lazım olur. Nermin, Ekrem’i arayıp ondan Mehdi’ye kan vermesini ister. O buna razı gelmese de Nermin emri vaki yapar. Müjgan, kardeşinin bu başına gelenlerden Zeynep’i sorumlu tutup onun üzerine yürür. Annesi onu alıp eve götürüp sakinleştirmeye çalışır.

Müjgan’a onun Mehdi’nin annesi olmadığını yüzüne vursa da anne kız, geçmişle yüzleşir. Bu arada Emine, geceyi Faruk ile birlikte geçirir. Emine, sabah uyandığında Faruk’u yanında bulamaz. Faruk, ona bir miktar para bırakıp gitmiştir. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Emine, ondan telefon bekler ancak gelmeyince Faruk’un telefonunu engeller.

Sultan, kızının hallerinden bir şeyler olduğunu anlayıp onunla konuşur. Emine, kendi başına gelenleri kız arkadaşının başına gelmiş gibi annesine anlatır. Sultan ise o adamdan hayır gelmeyeceğini söyler. Faruk, sonunda Emine’yi arar. İkili çok güzel bir yat turuna çıkar. Orada Faruk’un ondan bir an olsun ayrı kalmayacağını duyan Emine, onun kendisiyle evlenmek istediğini zannedip mutlu olur.

Cemile, Benal’in yanına gidip bebeğin durup durmadığını sorar. Benal’in bebeği aldırmadığını öğrenince de onu alıp Mehdi’nin yanına götürür. Yoğun bakım önünde Zeynep Benal’i görünce bebeğin babasının Mehdi olduğundan emin olur.

Doğduğun Ev Kaderindir 11. Bölüm Fragmanı Yayında! Zeynep Mehdi’yi Benal’e Mi Bırakıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler