Ana SayfaDizilerYasak Elma 74. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Şahika'nın Tuzağına Düşmüyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 74. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ender Şahika’nın Tuzağına Düşmüyor!

Fox Tv’nin entrikası bol dizisi Yasak Elma, 73. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kerim, Yıldız’ı gözüne kestiriyor. Halit, Şahika’nın yanında asistan olarak işe başlıyor. Şahika, onu aşağılamak için elinden geleni yapıyor. Erim, babasının asistan olarak işe girdiğini öğrenince gitarını satıp babasına yardım etmeye çalışıyor. Zehra ise, kendisini alkole veriyor. Şahika, Ender’e büyük bir tuzak kuruyor. Yıldız, Halit’i görmeye şirkete gittiğinde Kerim’in yeni CEO olduğunu öğreniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ender, Şahika’nın tuzağına düşmüyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Ender Şahika’nın Tuzağına Düşmüyor!

Yasak Elma 74. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şahika, tutuşmuş bir vaziyette Ender’e bir anlaşma yapmak istediğini ve ona şirketten hisse vereceğini söylüyor. Ender, Halit’e şirkette hissesi olursa onun yanında çalışmasını istediğini söylüyor. Halit ise, onun teklifi karşısında gülüyor. Şahika, Halit’in banka hisselerinin satışa çıktığını öğreniyor ve onun yalısını almak için harekete geçiyor. Kerim, neden Yıldız’la ilgileniyor. Gerçekten hoşlanıyor mu? Yoksa başka bir planı mı var?

İşte Yasak Elma 74. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 73. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Halit, durumunu düzelttiğini herkezden gizleyip Şahika’nın asistanlık teklifini kabul ediyor ve işe başlıyor. Yıldız, Kerim’in ukala tavırlarından pek hoşlanmıyor. Ender, Yıldız’ı yemeğe davet ediyor. Şahika, yemekte büyük bir zevkle Halit’i asistanı olarak işe aldığını anlatıyor. Bunu duyan Erim’in morali bozuluyor ve gitarını satıp parasını, gidip gizlice babasının cebine koyuyor.

Halit, bunu görünce üzülüp oğluyla konuşuyor. Zehra, kendisini içkiye verip kendisine emanet edilen Halitcan’a bakmayı unutuyor. Bunu öğrenen Yıldız, evde ne kadar işçi şişesi varsa kaldırıyor. Bu seferde Zehra, Emir’le dışarıda içip eve geliyor. Lila ise, ilk haftalığı ile ailesini yemeğe götürüyor. Halit’in işe başladığını öğrenen bu işin altında başka bir şey olabileceğini düşünüp araştırma yapıyor.

Halit’in, batmasına neden olan yatırımının değerlendiğini öğreniyor. Ender, Şahika giderse Halit’in yanında çalışmaya devam etmek için ona destek oluyormuş gibi görünüp onun yanına gidiyor. Halit ise, Ender’in samimiyetine pek güvenmiyor. Şahika, Ender’in Tuzlaya gideceğini öğrenip ona şoförünü veriyor. Araba yolda kaza yapıyor.

Yasak Elma 73. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit Şahika’nın İş Teklifini Kabul Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler