Ana SayfaDizilerYasak Elma 73. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit Şahika'nın İş Teklifini Kabul...

İlgili Postlar

Yasak Elma 73. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halit Şahika’nın İş Teklifini Kabul Ediyor!

Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Yasak Elma 72. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kaya, Şahika’nın üzerine yürüyüp nasıl Nadir’le evli olduğunun hesabını soruyor. Şahika ise ona aşık olduğunu söyleyip geçiştiriyor. Ender’le Caner, araştırma yapıyor ama bir şey bulamıyor. Yıldız, Halit’e ve kızlarına destek olmaya devam ediyor. Halit, kağıtlarının değer kazandığını ve kaybettiği her şeyi tekrar alabileceği haberiyle mutlu oluyor. Ancak, şimdilik bunu herkes den gizliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Halit, Şahika’nın iş teklifini kabul ediyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Halit Şahika’nın İş Teklifini Kabul Ediyor!

Yasak Elma 73. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız, şirkette yeni tanıştığı kişiden hemen yemek teklifi alıyor. Ancak onun ukala tavırlarından pek hoşlanmıyor. Halit, Şahika’nın yanına gidip iş teklifini kabul ettiğini söylüyor. Şahika, Halit’in kendisinin asistanı olmayı kabul ettiğine çok şaşırıyor. Bu durumu öğrenen Ender, şüphelenip Halit’in peşine Caner’i takıyor. Caner, Halit’in taksiden inip özel arabasına bindiğini görüyor. Şahika, Ender’den kurtulmak için yeni bir plan mı yapıyor?

İşte Yasak Elma 73. bölüm 1. fragmanı…

YASAK ELMA 72. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kaya, Nadir’in cenazesinde Şahika’nın onun karısı olduğunu öğrendikten sonra deliye dönüyor. Şahika ise, Nadir’le bir gün önce evlendiklerini ona çok aşık olduğunu söylese de buna Kaya dahil kimse inanmıyor. Ender, Caner’le birlikte bir araştırma yapıyor. Ancak Şahika, Nadir’in adamı Haluk’la birlikte yaptığı planda hiç açık bırakmamıştır. Haluk, Nadir’in imzasını taklit etmiş ve nikah memurunu satın almışlardır.

Halit, bir çok iş görüşmesine gidiyor. Ancak hiç bir yerde iş bulamıyor. Lila, okulunun kantininde garson olarak işe başlıyor. Yiğit’de ona destek olmak için kantinde bulaşıkçı olarak çalışıyor. Zehra ise kitapçıda çalışmaya başlar. Ama arkadaşlarının oraya gelmesiyle birlikte söylediği yalan yüzünden kovuluyor ve kendisini yine içkiye veriyor.

Halitcan’ın diş buğdayında Yıldız, Halit’i de davet ediyor. Halit, oğlu için kredi kartına taksitle bir altın alıp gidiyor. Tüm aile birlikte fotoğraflar çekiniyor. Halit, Yıldız’ın yaptıklarından dolayı ona çok teşekkür ediyor. Sıtkı, markette iş buluyor ve Halit’de orada muhasebeci olarak işe başlıyor.

Halit’i avukatı arıyor ve kağıtlarının ona katladığı haberini veriyor. Tüm mal varlığını tekrar alabilecek güce kavuşan Halit, ondan bu durumu şimdilik saklamasını rica ediyor.

Yasak Elma 72. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Bülent’i Görünce Şaşkınlığını Gizleyemiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler