Ana SayfaDizilerYasak Elma 72. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Bülent'i Görünce Şaşkınlığını Gizleyemiyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 72. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Bülent’i Görünce Şaşkınlığını Gizleyemiyor!

Yasak Elma dizisinin merakla beklenen 72. yeni bölümü 9 mart pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Kaya, Şahika’nın Nadir’in karısı olduğuna inanamaz. Bir gün önce Nadir’in bekar ve yaşıyor olması, ertesi gün ölmesi, birde kız kardeşinin onun karısı olduğunu öğrenmesiyle deliye döner. Artık oda Şahika’nın katil olabileceğini düşünmeye başlar. Şahika, holdingin başına geçip, Halit’e asistanı olması için iş teklifinde bulunur. Dizinin yeni fragmanında; Yıldız, Bülent’i görünce şaşkına döner.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Bülent’i Görünce Şaşkınlığını Gizleyemiyor!

Yasak Elma 72. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Halit’in zor gününde tek destek Yıldız’dan geliyor. Zehra ile Lila, çalışmaya başlıyor. Yıldız’ın Halit’in durumuna üzülüp yardın etmesi hem annesi, hem Ender tarafından tepkiyle karşılanıyor. Çalıştığı şirketin patronuyla tanışan Yıldız, onun genç ve yakışıklı olmasına çok şaşırıyor. Halit’in kağıtlarının değerleri ise ona katlıyor. Artık maddi sıkıntısı kalmayıp yükselen Halit, şimdilik bu durumu çevresinden gizlemeye karar veriyor.

İşte Yasak Elma 72. bölüm 2. fragmanı….

YASAK ELMA 71. BÖLÜM ÖZETİ!

Şirketi ve tüm mal varlığına el konulan Halit, çocuklarını da alıp Sıtkı’nın evine gider. Çocuklar babaları üzülmesin diye evde yaşamaya başlar. Erim’in okul taksitleri ödenmediği için sınıfta rencide edilir. Bunu duyan Ender, okulu dava edip oğlunun okul taksitini öder ve Halit’i arayarak oğlunu yanına alacağını söyler. Erim, annesinin yanında kalmaya başlar.

Halit’in düştüğü duruma herkes sevinirken, tek üzülen ve destek veren Yıldız olur. Aysel’den alışveriş yapıp onlara yemek yapmasını ister. Zehra ve Lila’yla görüşen Yıldız onlardan yanında kalmalarını ister. Babalarını yalnız bırakmak istemeyen kızların yerine Yıldız, Halit’e konuşup onları yanına alır. Ender, büyük bir zevkle Şahika’dan odasını boşaltmasını ister. Şahika, Nadir’in yanına gidip kendisine iş vermesini ister. Ama Nadir, kabul etmez.

Nadir’in Yıldız’la arasını yapmasını isteyen Ender, zor durumda kalır ve Yıldız’a durumu anlatır. Yıldız, Nadir’in kendisinden vazgeçmesi için telefonundaki fotoğrafı Ender’e gösterir. Ender’de Nadir’e, gidip Yıldız’ın telefonunu gizlice aldığını ve o fotoğrafı ona koz olarak kullanabileceğini söyler. Nadir, bunu gördükten sonra Yıldız’dan vazgeçer.

Şahika ise, Nadir’i arayıp gideceğini ama son kez görüşmek istediğini söyler. İkili görüşür ve Şahika, zehirli içkiyle Nadir’i öldürür. Nadir’in cenazesinde herkes onun bir karısı olduğunu öğrenir. Şahika’nın, Nadir’in karısı olduğunu gören herkes şok olur.

Yasak Elma 72. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şahika’dan Halit’e Şok Teklif Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler