Ana SayfaDizilerHekimoğlu 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahap Kimin İşine Son Verecek?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vahap Kimin İşine Son Verecek?

Hekimoğlu dizisi merakla beklenen 11. yeni bölümüyle 10 mart salı günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Hastaneye büyük bir miktar bağış yapan Vahap beyin tek şartı yönetim kurulu başkanı olmaktır. İpek’te böyle bir bağışçının isteğini kabul ediyor. Vahap’ın dikkati Hekimoğlu’nun rahatlığı ve bölümünün zarar etmesi çekiyor. Hekimoğlu, kalp nakli olması gereken hastanın pisikolojik sorunlarının olmasını saklaması Vahap’ın kulağına gidiyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Vahap, Hekimoğlu’nun bölümünde birini işine son vermeye karar veriyor. Kimin işine son verilecek?

Salı Dizileri 2020

Vahap Kimin İşine Son Verecek?

Hekimoğlu 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hekimoğlu, İpek’in yaptığı fedakarlıkların karşılığında ona bir süpriz yapıp önlüğünü giyiyor. Onu ilk kez önlük giydiği gören herkes çok şaşırıyor. Özellikle İpek, bu durumdan çok mutlu oluyor ve o anı bir selfiyle ölümsüzleştiriyor. Hekimoğlu’nun ekibinden birinin Vahap’a onu ispiyonladığı iddia ediliyor. Vahap ise bir kişinin işine son vereceğini söylüyor. O kişi kim olacak? İpek bu duruma engel olabilecek mi?

İşte Hekimoğlu 11. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/Zz1WDGIaixU

HEKİMOĞLU 10. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye büyük bir bağışta bulunan Vahap bey yönetim kurulu başkanı oluyor. Vahap, hastanenin her bölümünü gezip yıllar öncesinin dosyalarını bile incelemeye başlıyor. Onun dikkatini çeken ise Hekimoğlu’nun bölümünün kar değil zarar etmesi, diğer dikkatini çeken ise Hekimoğlu’nun önlük giymemesi oluyor.

İpek, Hekimoğlu’nu defalarca uyarıyor. Ünlü bir CEO, şiddetli bir bacak ağrısı şikayetiyle hastaneye yatırılıyor. Yapılan tüm araştırmalar sonucunda genç kadının bir hastalığı bulunamıyor. Hekimoğlu, hastanın vücudunu göstermek istemediğinden şüphelenip odasına giriyor ve hastanın bacağındaki çizikleri görüyor.

Orhan’ın yanına giden Hekimoğlu, daha hastanın EKG’si gelmedin kalp nakli olması gerektiğini söyleyip nakil sırası alıyor. Hekimoğlu, hastayla konuşup onun Blumia hastası olduğunu anladığını, kusmak için içtiği şurup yüzünden kalp nakli olması gerektiğini söylüyor. Ancak, hastanın pisikolojik rahatsızlığının öğrenilmesi genç hastanın nakil sırası beklerken ölmesine neden olacağından Hekimoğlu, heyet toplandığında hastanın Blumia hastası olduğundan bahsetmiyor.

Hastaya nakil edilecek kalp bulunuyor ve nakil gerçekleşiyor. Emre, hastanın çantasında içtiği şurubu buluyor. Nasıl oluyorsa o şurup Vahap beyin eline geçiyor. Vahap, elindeki şurupla Hekimoğlu’nun odasına gidip, ona durumu bilip bilmediğini soruyor.

Hekimoğlu 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu’nun Aldığı Risk Orhan’ı Endişelendiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler