Ana SayfaDizilerZemheri 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Firuze İle Ayaz Gizli Anlaşma Mı...

İlgili Postlar

Zemheri 9. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Firuze İle Ayaz Gizli Anlaşma Mı Yaptı?

Show Tv ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Zemheri 8. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yaşar, Firuze’nin Ertan’la evlendiğini öğrenip onu evlatlıktan ret ediyor. Ayaz’ın annesi hayatını kaybediyor. Mehveç ile Ayaz, Ertan’a karşı güçlerini birleştirip onu bitirecek planlar yapmaya başlıyor. Firuze ile Ertan’ın, düğün törenleri oluyor. Yaşar, kızının düğününe gitmezken Aliye çocuklarıyla düğüne gidiyor. Düğünde; Firuze ile Ayaz, gizlice el ele tutuşuyor. İkili Ertan’a karşı gizli anlaşma mı yaptı?

Çarşamba Dizileri 2020

Firuze İle Ayaz El Ele!

Zemheri dizisinin 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yasin’in ölümü araştırılmaya devam ediyor. Polisler eve gelip Faruk’u emniyete götürüyor. Elvan ile Firuze, bu durumdan tedirgin oluyor. Faruk, ifadesini verip eve geldiğinde, Yasin’in boğularak öldürüldüğünü söyleyince Firuze, Ertan’ın kendisini evlenmek için kandırdığını anlıyor. Elvan ise Yasin’i kendisi öldürmediğini öğrenince biraz olsun rahatlıyor.

ZEMHERİ 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Berrak, Safiye’ye böbreğini vermek için yattığı hastanede hamile olduğunu öğreniyor. Safiye ise hayatını kaybediyor. Ayaz ile kız kardeşi derin üzüntüye boğulurken Mete ise vicdan azabı çekip abisinin yüzüne bakamıyor. Ayaz, Ertan’ın Firuze’yi evlenmeye zorladığını anlıyor. Mehveç, Ertan’ın onu ihbar edenin kendisi olduğunu öğrendiğini öğrenip, Ayaz’la iş birliği yapmaya karar veriyor.

Ertan, Yaşar’ın evine gidip ona geçmiş olsun diliyor. Yaşar ise onun suçu ölmek üzere olan bir çalışanın üzerine attığını bildiğini söyleyip ona elini vermiyor. İclal ise oğlunun Firuze ile evlendiğini öğrenip Yaşar’ın karşısına çıkıyor. Yaşar, İclal’den kızının Ertan’la evlendiğini duyunca şok geçiriyor ve eve gelinde Firuze’yi eve almayıp onu kovuyor.

Ertan, evde bir düğün daveti vermeye karar veriyor. Davette Aliye, kızını yalnız bırakmak istemiyor. Elvan, Faruk ve karısı da hazırlanıp davete gidiyor. İclal, Aliye’yi karşısında görünce davetlilerden utanıyor. Berrak, kendisi için aldığı gelinliği Firuze’ye giydiriyor. Firuze, kendisine görmeye gelen Ertan’ı gayet güler yüzle karşılıyor.

İkili davetlilerin karşısına çıkıyor. Ertan, Ayaz’ı görünce yanına gidiyor. Ayaz, ona Firuze ile daha önceden sevgili olduklarını itiraf ediyor. Ertan’da bundan haberi olduğunu söylüyor. Ayaz, Firuze’nin yanına gidip gizlice onun elini tutuyor.

Zemheri 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Berrak’a Gün Doğuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler