Ana SayfaDizilerZemheri 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Berrak'a Gün Doğuyor!

İlgili Postlar

Zemheri 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Berrak’a Gün Doğuyor!

Zemheri dizisi merakla beklenen 8. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Firuze, Elvan’ı ve babasını kurtarmak için Ertan’la evlenmek zorunda kalıyor. Ayaz ise, Firuze’ye kavuşmak için Ertan’ın tehditlerine restini çekiyor ve Berrak’tan ayrılıyor. Dizinin yeni fragmanında; Ayaz’ı tekrar kazanmak için böbreğini onun annesine vermek isteyen Berrak’a gün doğuyor ve hamile olduğunu öğreniyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Berrak’a Gün Doğuyor!

Zemheri 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Berrak, Ayaz’ın annesine böbreğini vermek isterken hamile olduğun öğreniyor. Ama Ayaz’ın annesi hayatını kaybediyor. Firuze’nin, Ertan’la evlendiğini duyan Yaşar şok geçiriyor. Durum böyleyken, Ayaz’la Firuze’nin kavuşması zor görünüyor.

İşte Zemheri 8. bölüm 1. fragmanı…

ZEMHERİ 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Elvan, Yasin’in evinden çıkıyor ve orada ablasıyla Ertan’ı görür. Firuze, durumu öğrenince Ertan’la birlikte Yasin’in evine girer. Yasin’in öldüğü anlaşılınca Firuze, suçu kendi üzerine alacağını söyleyip Elvan’ı sakinleştirmeye çalışır. Ertan ise, Yasin’in ölümüne hırsızlık süsü vereceğini, babasını da hapisten çıkaracağını ama karşılığında kendisiyle evlenmesini ister. Firuze, kabul etmek zorunda kalır.

Ertan, daha sonra nikah memurunu ayarlayıp Firuze’yi bir otele götürür. Firuze, Ertan’la evlenir. Aliye, Elvan ile Firuze’nin halinden bir şeyler olduğunu anlar. Ancak onlar kimseye bir şey anlatmaz. Ertesi gün Yasin’in öldüğü ortaya çıkar. Herkes Yasin’in evine giren hırsızlar tarafından öldürüldüğünü zanneder. Hatta Aliye, helva yapıp mahalleye dağıtır.

Yaşar, Faruk’u arayıp suçsuz olduğunun anlaşıldığını ve serbest kalacağının haberini verir. Faruk, babasını hapisten çıkarıp eve getirir. Aliye, Firuze’ye sarılıp babasını kurtardığı için ona teşekkür eder. Ayaz’ın annesi oğlunu istemediği bir evlilik yapmasına engel olmak için tedaviyi bırakır.

Annesini hastaneye yetiştiren Ayaz, onun böbrek nakli olması gerektiğini öğrenir. Kardeşinin böbreği annesine uyumlu çıkar. Ama o Mete böbreğini annesine vermek istemeyip soluğu Ertan’ın yanında alır ve ona artık onun kardeşi olmak istediğini söyler. Ertan, Mete’yi otele yerleştirip hesabına para birde araba anahtarı gönderir.

Ayaz, Berrak’la konuşup onunla evlenmeyeceğini söyler. Berrak sinir krizleri geçirir. Hastanede kan veren Berrak’ın böbreği Safiye’yle uyumlu çıkar. Ertan ile İclal, Berrak’ın Safiye’ye böbreğini vereceğini öğrenip ona engel olmak için hastaneye koşar. Ayaz, orada Firuze’ye Erkan’ın yanında görür. Erkan’ın Firuze’ye ‘Karacağım’ dediğini duyunca beyninden vurulmuşa döner.

Zemheri 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayaz Firuze’nin Evlendiğini Öğrenince Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler