Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emine İle Faruk Sevgili...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 9. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Emine İle Faruk Sevgili Oluyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi, merakla beklenen 9. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Benal, mahalleyi terk edip Nermin’in yanında çalışmaya başlar. Mehdi, Benal’i orada görünce çok şaşırır. Zeynep, Benal’in Mehdi hakkında bir şeyler anlatmasından şüphelenir ve karşısına çıkıp kocası hakkında kendisine söylemek istediği bir şey olup olmadığını sorar. Dizinin yeni bölüm fragmanında Emine ile Faruk, sevgili oluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Emine İle Faruk Sevgili Oluyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Benal ile Mehdi’nin konuşmalarını Zeynep duyuyor. Nermin, Mehdi’nin Benal’i hamile bıraktığını öğrenince Zeynep’i yaptığı yanlış evlilikten döndürmeye çalışıyor. Faruk ile Emine, sevgili oluyor. Zeynep’in babasının bulunması tüm olayların seyrini değiştiriyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/EaAQ3KzKG-Y

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 8. BÖLÜM ÖZETİ!

Cemile annesiyle konuşup, Benal’in mahalleden gitmesinin Mehdi’nin evliliği için iyi olacağını söyleyip ondan para ister. Zeliha’da tüm birikmiş parasını verir. Cemile, parayı Sultan’a verip onu Benal’e götürmesini ve oralardan çekip gitmesini söylemesini ister.

Benal önce parayı kabul etmez ama Sultan’ın Mehdi’nin Zeynep’e aşık olduğunu söylediğini öğrenince mahalleden gitmeye karar verir. Zeynep’le buluşan Benal, onun iş teklifini kabul ettiğini söyler. Nermin, çiftlik evinde her yıl düzenlediği Bahara hoş geldin partisine Mehdi’yi de çağırır. Zeynep, Mehdi’ye kıyafet almak için alış verişe gider.

Mehdi partiye annesinin gönderdiği bir tepsi baklavayla gider. Herkes onu önce personel zanneder. Mehdi pek partiden hoşlanmaz. Zeynep, konuklara Mehdi’yi tanıştırır. Ona ne iş yaptığı sorulunca tamirci olduğunu söyler. Ancak Nermin araya girip Mehdi’nin Oto servisinin olduğunu söyler. Orada Zeynep’e iş teklifi gelir. Zeynep, daha cevap vermeden Mehdi, karısının okulu bitmeden bir yerde çalışmayacağını söyler.

Bu duruma bozulan Zeynep, teklifin çok güzel bir teklif olduğunu ve onunla söz verdiği gibi bir yıl evli kalacağını hatırlatır. Mehdi, bu duruma çok üzülür. Faruk ise Emine’ye pahalı hediyeler alıp ondan hoşlandığını söyler. Emine, önce ret etse de sonra onun arabasına binip gider. Nuh onları görür. Nermin, aldatıldığını anlayıp Zeynep’i yanına çağırır. Mehdi, kapıyı Benal’in açtığını görünce şaşırır.

 Doğduğun Ev Kaderindir 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Benal’in Bir Şeyler Sakladığını Anlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler