Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Benal'in Bir Şeyler...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Benal’in Bir Şeyler Sakladığını Anlıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir, merakla beklenen 8. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cemile, Mehdi’nin Zeynep’i sevdiğini söyleyince ona, Benal’in hamileliğini anlatamıyor. Nermin, her yıl düzenlediği geleneksel partisine Mehdi’yi de davet ediyor. Nermin, şirkete gittiğinde Ekrem’in telefonuna gelen mesajla aldatıldığını anlıyor ve hemen Zeynep’i arıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Zeynep, Benal’in kendisinden bir şeyler sakladığını anlıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Benal’in Bir Şeyler Sakladığını Anlıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Benal, mahalleyi terk edip Nermin’in yanında çalışmaya başlıyor. Mehdi, Benal’i orada görünce çok şaşırıyor. Zeynep, Benal’in Mehdi hakkında bir şeyler anlatmasından şüpheleniyor ve karşısına çıkıp kocası hakkında kendisine söylemek istediği bir şey olup olmadığını soruyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 9. bölüm 1. fragmanı….

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Benal’in hamileliğini Sultan ve Cemile’den başkası bilmiyor. Cemile annesiyle konuşup, Benal’in mahalleden gitmesinin Mehdi’nin evliliği için iyi olacağını söyleyip ondan para istiyor. Zeliha’da tüm birikmiş parasını veriyor. Cemile, parayı Sultan’a verip onu Benal’e götürmesini ve oralardan çekip gitmesini söylemesini istiyor.

Benal önce parayı kabul etmiyor ama Sultan’ın Mehdi’nin Zeynep’e aşık olduğunu söylediğini öğrenince mahalleden gitmeye karar veriyor. Zeynep’le buluşan Benal, onun iş teklifini kabul ettiğini söylüyor. Nermin, çiftlik evinde her yıl düzenlediği Bahara hoşgeldin partisine Mehdi’yi de çağırıyor. Zeynep, Mehdi’ye kıyafet almak için alış verişe gidiyor.

Mehdi partiye annesinin gönderdiği bir tepsi baklavayla gidiyor. Herkes onu önce personel sanıyor. Mehdi pek partiden hoşlanmıyor. Zeynep, konuklara Mehdi’yi tanıştırıyor. Ona ne iş yaptığı sorulunca tamirci olduğunu söylüyor. Ancak Nermin araya girip Mehdi’nin Oto servisinin olduğunu söylüyor. Orada Zeynep’e iş teklifi geliyor. Zeynep, daha cevap vermeden Mehdi, karısının okulu bitmeden bir yerde çalışmayacağını söylüyor.

Bu duruma bozulan Zeynep, teklifin çok güzel bir teklif olduğunu ve onunla söz verdiği gibi bir yıl evli kalacağını hatırlatıyor. Mehdi, bu duruma çok üzülüyor. Faruk ise Emine’ye pahalı hediyeler alıp ondan hoşlandığını söylüyor. Emine, önce ret etse de sonra onun arabasına binip gidiyor. Nuh onları görüyor. Nermin, aldatıldığını anlayıp Zeynep’i yanına çağırıyor. Mehdi, kapıyı Benal’in açtığını görünce şaşırıyor.

Doğduğun Ev Kaderindir 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Nermin Ekrem’in İhanetini Öğreniyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler