Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Nermin Ekrem'in İhanetini Öğreniyor...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Nermin Ekrem’in İhanetini Öğreniyor Mu?

Doğduğun Ev Kaderindir 8. yeni bölümüyle 26 şubat çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, Kibrit’in koruyucu aile olmak istemelerinin kabul edildiğini öğrenip onu alıp eve getirir. O sırada Mehdi’nin kendisine aşık olduğunu ablasına itiraf ettiğini duyar. Zeynep, Emine’ye gidip o mahallede yaşamak için fazla yol aldığını fark ettiğini söyler. Benal, Zeynep’le buluşup bebeğinin babasının kim olduğunu ona açıklamaya karar verir. Dizininin yeni fragmanında Nermin, Ekrem’in ihanetini öğreniyor mu?

Çarşamba Dizileri 2020

Nermin Ekrem’in İhanetini Öğreniyor Mu?

Doğduğun Ev Kaderindir 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Faruk, Emine ile çıkmak istiyor. Emine ise bunu yapamayacağını en yakın arkadaşına ihanet etmiş gibi olacağını söylüyor. Zeynep gidecekleri davet için Mehdi’ye kıyafet seçiyor. Mehdi ise Zeynep’in giydiği kıyafeti çok açık buluyor. Nermin, Ekrem ile avukatını beraber yakalıyor mu?

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 8. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/_5_efBe-y1g

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Faruk, Zeynep’ten bilgi almak için Emine’ye yaklaşır. Onu yemeklere götürür. Hatta Emine’nin ayakkabısının topuğu kırılınca ona pahalı bir ayakkabı alır. Emine, Faruk’la görüştüğünü kimseye söylemez. Mehdi, Nermin’den Zeynep’in iki dersinin sınavına girmediğini öğrenip onu okula götürür.

O sınavına girdiği sırada Zeynep’in hocasını bulup konuşur. Zeynep’in hocası giremediği iki dersten sınava gireceğini söyler. O sırada Faruk’ta okula gelip Zeynep’in karşısına çıkar ve ondan asla vazgeçmeyeceğini söyler. Mehdi, yanlarına geldiğinde Zeynep’in babasını bulmak için yardımcı olacağını söyler.

Mehdi ise, Zeynep’in karısı onun babasının da babası olduğunu gerekeni kendisinin yapacağını ve onu bir daha karasının çevresinde görmek istemediğini söyler. Ekrem, kendisini gören Mehdi’ye zarf içinde para uzatıp gördüklerinin aralarında kalmasını ister. Mehdi ise parayı kabul etmez. Ona iki ev geçindirdiğini o paranın ona lazım olacağını söyler.

Zeynep, eve eşyalarını gönderen Nermin annesiyle konuşmaya gider. Mehdi ile Kibrit için 1 yıl evli kalacağını söyleyip üzülmemesini söyler. Nermin, Mehdi’nin ona aşık olmasından korkar. Zeynep, annesine Benal’den bahsedip onu işe almasını ister. Emine, Faruk’u mahallede Mehdi’nin düşmanlarının yanında görünce ondan kendisini bir daha aramamasını ister.

Faruk ise, onun kendisiyle görüştüğünü herkezden sakladığını öğrenince bu durum hoşuna gider ve Emine’yi öper. Zeynep, Kibrit’in koruyucu aileliğinin kabul edildiğini öğrenip onu almaya gider. Kibritle eve geldiklerinde Mehdi’nin ablasıyla konuşmalarını duyar.

Doğduğun Ev Kaderindir 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Benal Zeynep’e Her Şeyi İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler