Ana SayfaDizilerAfili Aşk 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kerem'in Kararı Ne Olacak?

İlgili Postlar

Afili Aşk 36. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kerem’in Kararı Ne Olacak?

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Afili Aşk 35. yeni bölümüyle, yayın gününde ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Kerem’in hastalanması Ayşe’yi derinden sarsıyor. Ayşe, Kerem’i ne kadar sevdiğini ve onu kaybetmek istemediğini anlıyor. Kerem ise yepyeni bir döneme giriyor ve onun kararının ne olacağı merak konusu oluyor. Artık Ayşe ile olan durumunu çözmesi gerektiğini ve bir seçim yapması gerektiğini fark ediyor. Ayşe ise Kerem’i kaybetmemek için her şeyi yapmaya göze alıyor. Peki Kerem’in kararı ne olacak?

Cumartesi Dizileri 2020

Kerem’in Kararı Ne Olacak?

Afili Aşk dizisinin 36. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kanal dizinin yayın gününü değiştirdi. Dizi yeni yayın gününde ilk kez ekranlara geldi. Reyting rekabetleri olduğu şu dönemde bakalım dizi yeni yayın gününde nasıl bir mücadele verecek?

AFİLİ AŞK 35. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerem ölüm kalım savaşı verirken Ayşe ve ailesinin endişeli bekleyişi sürüyor. Rıza Kerem’in başına gelenlerden kendisini sorumlu tutmaya başlıyor. Muhsin, dostluk elini uzatıyor. Ancak bu sefer Yiğiter ailesinden tepki alıyor. Ayşe ise Kerem’i kaybetme korkusunu yaşıyor.

Hastanedeki yas ortamı Kerem’in uyanmasıyla yerini bayram havasına bırakıyor. Ama garip giden bir şeyler oluyor. Kerem her şeyin üstüne temiz bir sayfa açmak istiyor. Ayşe de Kerem için her şeyi yapmaya hazır bekliyor. Ama bu o kadar kolay gözükmüyor.

Ceyda ile Yelda çoktan kendi planlarını uygulamaya başlamıştır. Ayşe ile Ceyda kıran kırana bir düelloya giriyor. Kerem ise, bir karar vermek zorunda kalmak durumundadır. Kerem yeni başladığı hayatta Ayşe’ye mi yoksa, Ceyda’ya mı evet diyecek? Kerem’in kararı kinden yana olacak?

Afili Aşk 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem İle Ayşe’nin Arası Düzelecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler