Ana SayfaDizilerAfili Aşk 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem İle Ayşe'nin Arası Düzelecek Mi?

İlgili Postlar

Afili Aşk 35. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kerem İle Ayşe’nin Arası Düzelecek Mi?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Afili Aşk dizisi, çarşamba günleri ekrana geliyordu. Ama kanalın yeni kararıyla diziyi, cumartesi günleri yayınlama kararı aldı. Dizinin son bölümünde; Kerem ile Ayşe’nin birbirlerini başkalarıyla birlikte olarak kıskandırma çabaları devam ediyor. Kerem Ceyda ile, Ayşe ise Ömer’le birlikteymiş gibi görünmeye devam ediyor. İkilinin arasının düzelmesi inatlarının kırılmasına bağlı devam ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Kerem hastalanıyor ve hastaneye düşüyor. Ayşe ise onun başından ayrılmıyor. Kerem ile Ayşe’nin arası düzelecek mi?

Cumartesi Dizileri 2020

Kerem İle Ayşe’nin Arası Düzelecek Mi?

Afili Aşk dizisinin 35. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Kerem’in hastalanıp hastaneye düşmesi Ayşe’yi derinden sarsıyor. Ayşe, Kerem’in hastalanmasıyla onu ne kadar sevdiğini bir kez daha anlıyor. Kerem ise yeni bir karar verme aşamasındadır. Volkan’a, Ayşe’ye sevdiğini itiraf etse de önemli olan Ayşe’ye etmesidir. Kerem’in yeni kararı ne olacak? Ayşe, Kerem’in kararı ne  olursa olsun şirketten gitmemeye kararlı görünüyor.

İşte Afili Aşk 35. bölüm fragmanı….

https://youtu.be/eQy3FrcDJd4

AFİLİ AŞK 34. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Muhsin, Ayşe’nin babasını dolandıran kişinin kendisinin olmadığını ispatlamak için uğraş veriyor ve aklına Kenan’ı dolandıran kişinin fotoğrafı eline geçiyor. Fotoğrafı alıp Kerem’e götürüyor. Kerem, fotoğraftaki kişiyi bir yerlerden tanıdığını hatırlıyor. Ömer’in babası, Erkut’un kanına giriyor ve onu çok para kazanmakla kandırıyor.

Erkut, Ömer’in babasının gazıyla annesinin altınlarının peşine düşüyor. Ömer, her gün iş yerine Ayşe’nin yanına gidip ona yardım ediyor. Bu durum Kerem’in pek hoşuna gitmiyor ve Ömer’in babasının Ayşe’nin babasını dolandıran adam olduğunu anlayıp ona söylüyor. Bunu Kerem, Ayşe’ye söylüyor ama onu pek inandıramıyor.

Ayşe ile Kerem, adamın adresini bulmaya çalışıyor. Kendi hesabını kendisinin göreceğini söyleyen Ayşe, içeri yalnız girmek istiyor. Ancak, Kerem onu yalnız bırakmıyor. İkili içeri girdiklerinde eli silahlı adamlarla karşılaşıyorlar. Elleri silahlı adamlardan kaçan Ayşe ile Kaerem, saklandıkları yerde ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalıyorlar. Kerem ilk kez Ayşe’yi gerçekten kaybetmek düşüncesiyle korku dolu anlar yaşıyor. Muhsin’i masum olduğu ortaya çıkacak mı?

 Afili Aşk Dizisinin Yayın Günü Değişti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler