Ana SayfaDizilerZümrütüanka 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Serhat Abbas'ın Oyununu Bozuyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 5. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Serhat Abbas’ın Oyununu Bozuyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizilerinden Zümrütüanka, 5. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Serhat, Abbas’ın kurduğu kumpasla sorguya alınıyor. Masum olduğunu kimseye inandıramayan Serhat, ceza evine nakil edilirken Tolgahan’ın babası tarafından vuruluyor. Dizinin yeni bölümünde; Serhat, amcası Abbas’ın oyununu bozuyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Serhat Abbas’ın Oyununu Bozuyor!

Zümrütüanka 5. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Serhat, Zümrüt’e ceza çektirmeye devam ediyor. Ancak onu ailesine de ezdirmiyor. Abbas, kızının erkek arkadaşının öldürülmesi üzerine kendisinin katil olduğu ortaya çıkacağını anlıyor. Abbas’ın oğlu Serhat’a, Tolgahan’ı öldürenin babası olduğunu itiraf ediyor. Abbas iyice köşeye sıkışıp Zümrüt’ün kız kardeşini kaçırıyor.

İşte Zümrütüanka 5. bölüm 2. fragmanı….

ZÜMRÜTÜANKA 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Zümrüt, Abbas’ın odasına gelip kendisine tehditler savurup onun üzerine yürür. O da eline geçen bıçağı Abbas’ın karnına saplar. Abbas yaralı olarak evden çıkıp hastaneye gider. Nevbahar’ı arar ve onun avukatla yemekte olduğunu duyunca kendisini ölmek üzere olduğunu söyleyip yanına çağırır.

Zümrüt, Abbas’ı bıçakladığını kimseye söylemez. Abbas ise, kendisine bu yapılanların hesabını sormak için yeni planlar düşünmeye başlar. Meliha, ablasının eşyaları arasında onun Serhat’tan aldığı mektupları ve birlikte çekilmiş fotoğraflarını bulur. Annesine mektupları ve fotoğrafları gösteren Meliha, onların bir hazine olduğunu söyleyip sevinçten havalara uçar. Öte yandan Ülfet, Rüstem’i kendisinden uzaklaştırmaya devam eder.

Onun hal ve hareketlerinden giyinip kuşanıp bir yerlere gitmelerinden şüphelenen Ülfet Rüstem’in gömleğinde bir ruj lekesi bulur ve onu takibe alır. Ülfet, Rüstem’i bir kadının evine girerken görür. Abbas, Ülfet’in elindeki mektup ve resimleri belli bir para karşılığında alır. Paradan başka bir şey düşünmeyen Ülfet, hiç düşünmeden elindeki resim ve mektupları Abbas’a verir.

Şirkette gelen kurul toplantısı olur. Abbas, şirkete gittiğinde tek söz hakkının Serhat’a geçtiğini ve kendisinin şirkette hiç söz hakkı kalmadığını anladığında kardeşini elindeki resimlerle tehdit eder. Tolgahan’ı öldürten Abbas, cesedi şehir çöplüğüne attırır. Gencin vurulduğu silahı da Serhat’ın arabasının torpidosuna koydurur.

Polislere isimsiz bir ihbar gelir. Serhat’a fabrikada süpriz bir doğum günü hazırlayan Zümrüt, işçilerle birlikte onun karşısına çıkıp doğum gününü kutlar. O sırada Abbas, gelir ve yeğeninin doğum gününü kutlar. Daha sonra gelen polisler Serhat’ı adam öldürmekten göz altına alır.

Zümrütüanka 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Ölen Çocuğun Babası Tarafından Vuruluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler