Ana SayfaDizilerZümrütüanka 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Ölen Çocuğun Babası Tarafından Vuruluyor!

İlgili Postlar

Zümrütüanka 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Serhat Ölen Çocuğun Babası Tarafından Vuruluyor!

Fox Tv’nin yeni iddialı dizisi Zümrütüanka 5. yeni bölümüyle 22 şubat cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Abbas, Serhat’ı şirketten ve evden uzaklaştırmak için ona büyük bir iftira atıyor. Tolgahan’ın vurulduğu silahı Serhat’ın arabasına koyduruyor ve onun göz altına alınmasına neden oluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Serhat, ölen çocuğun babası tarafından vuruluyor. Yaralı halde adamın üzerine yürüyüp onu öldürenin kendisi olmadığını söylüyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Serhat Ölen Çocuğun Babası Tarafından Vuruluyor!

Zümrütüanka 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Serhat sorguya alınıyor. Ne kadar kimseyi öldürmediğini söylese de polisleri inandıramıyor. Serhat, cezaevine nakil edileceği sırada Zümrüt geliyor ve onu kurtaracağını söylüyor. O ise Zümrüt’ün yardımını istemiyor. O sırada Tolgahan’ın babası adamlarıyla birlikte karakolun önüne geliyor ve ateş ediyor. Omzundan vurulan Serhat yaralı halde adamın üzere yürüyüp oğlunu öldürmediğini söylüyor.

İşte Zümrütüanka 5. bölüm 1. fragmanı…

 

ZÜMRÜTÜANKA 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Zümrüt, Abbas’ın odasına gelip kendisine tehditler savurup onun üzerine yürür. O da eline geçen bıçağı Abbas’ın karnına saplar. Abbas yaralı olarak evden çıkıp hastaneye gider. Nevbahar’ı arar ve onun avukatla yemekte olduğunu duyunca kendisini ölmek üzere olduğunu söyleyip yanına çağırır.

Zümrüt, Abbas’ı bıçakladığını kimseye söylemez. Abbas ise, kendisine bu yapılanların hesabını sormak için yeni planlar düşünmeye başlar. Meliha, ablasının eşyaları arasında onun Serhat’tan aldığı mektupları ve birlikte çekilmiş fotoğraflarını bulur. Annesine mektupları ve fotoğrafları gösteren Meliha, onların bir hazine olduğunu söyleyip sevinçten havalara uçar. Öte yandan Ülfet, Rüstem’i kendisinden uzaklaştırmaya devam eder.

Onun hal ve hareketlerinden giyinip kuşanıp bir yerlere gitmelerinden şüphelenen Ülfet Rüstem’in gömleğinde bir ruj lekesi bulur ve onu takibe alır. Ülfet, Rüstem’i bir kadının evine girerken görür. Abbas, Ülfet’in elindeki mektup ve resimleri belli bir para karşılığında alır. Paradan başka bir şey düşünmeyen Ülfet, hiç düşünmeden elindeki resim ve mektupları Abbas’a verir.

Şirkette gelen kurul toplantısı olur. Abbas, şirkete gittiğinde tek söz hakkının Serhat’a geçtiğini ve kendisinin şirkette hiç söz hakkı kalmadığını anladığında kardeşini elindeki resimlerle tehdit eder. Tolgahan’ı öldürten Abbas, cesedi şehir çöplüğüne attırır. Gencin vurulduğu silahı da Serhat’ın arabasının torpidosuna koydurur.

Polislere isimsiz bir ihbar gelir. Serhat’a fabrikada süpriz bir doğum günü hazırlayan Zümrüt, işçilerle birlikte onun karşısına çıkıp doğum gününü kutlar. O sırada Abbas, gelir ve yeğeninin doğum gününü kutlar. Daha sonra gelen polisler Serhat’ı adam öldürmekten göz altına alır.

Zümrütüanka 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Serhat’ın Masum Olduğu Ortaya Çıkacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler