Ana SayfaDizilerVuslat 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kerem Babasını Kimin Öldürdüğünü Öğreniyor!

İlgili Postlar

Vuslat 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kerem Babasını Kimin Öldürdüğünü Öğreniyor!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat 41. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Feride, halasının vurulduğu silahı alıp Tahsin’in karşısına çıkıyor. Tahsin, Süheyla’ya aşık olduğunu Faik’i öldürmeye çalışırken Feride’yi öldürdüğünü itiraf ediyor. Feride’de tüm konuşmaları ses kaydı alıyor. Tahsin, Feride’yi bayıltıp kaçırıyor. Aziz, ise suçlu olan babasını bulup polislere teslim ediyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Kerem, babasını dedesinin öldürdüğünü Tahsin’den öğreniyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Kerem Babasını Kimin Öldürdüğünü Öğreniyor!

Vuslat 42. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Tahsin Korkmazer, tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye atılıyor. Hapse girmeden önce Tahsin Kerem’e, babasının ölmediğini öldürüldüğünü itiraf ediyor. Kerem, babasını dedesinin öldürdüğünü öğreniyor. Aziz, Salih’le birlikte minyatürü inceliyor ve onunla karşılaştığından bu yana ne yaşadıysa o minyatürde olduğunu fark ettiğini söylüyor. Salih’de Aziz’e, dedesinin o minyatür aracılığı ile onunla konuştuğunu söylüyor.

İşte Vuslat 42. bölüm 2. fragmanı….

VUSLAT 41. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Altan, emniyette Feride’nin halası Feride’yi öldüren silahı alıp kaçtığını Aziz’e haber veriyor. Feride, Tahsin’in karşısına çıkıp ondan yaptıklarının hesabını soruyor. Tahsin’e silahını doğrultan Feride, halasını nasıl öldürdüğünü anlatmasını istiyor. Feride, o sırada telefonuna tüm konuşulanları kaydediyor.

Tahsin, Süheyla’ya aşık olduğunu ve onun Faik’le kaçacağını öğrendiğinde silahını alıp  onların karşısına çıktığını ama Feride’nin abisinin önüne gerilmesiyle onu vurduğunu anlatıyor. Daha sonra kalp krizi geçirme numarası yapıp yere yığılıyor. Aziz, Feride’yi arıyor ve onun telefona cevap verdiği sırada Tahsin, silahı alıp ona doğrultuyor. Açık kalan telefondan tüm konuşmaları Aziz dinliyor.

Feride kafasına gelen darbeyle yere yığılıyor. O sırada Tahsin, evden kaçıyor. Yalçın komiser ve Aziz eve geldiğinde Tahsin kaçmış Feride ise, yaralı bir şekilde bulunuyor. Aziz, Feride’ye hemen isterse uzaklara gidebileceklerini söylüyor. Feride’de kabul ediyor. Ama Faik ve Fırat, gelip Feride’yi eve götürüyor. Bülent, Aziz’i görüşmek için dedesinin ilk kurduğu fabrikaya çağırıyor. Ondan, Salih’ten kurtulması için yardım istiyor. Aziz bunu kabul etmeyince onun elini kolunu bağlıyor.

Feride, Aziz’in yaşadığı şeyleri rüyasında görüp ondan yardım istiyor. Tahsin, Salih’in dükkanına girip onu bayıltıp onun için önemli olan kutuyu alarak götürüp babasının mezarına gömüyor. Yurt dışına gitmek için hazırlanan ve peşinde Bülent’in olduğu babasını tam kaçacakken bulan Aziz, onun hayatını kurtarıyor. Ama aynı zamanda polislere de teslim ediyor.

Vuslat 41. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Tahsin’in Kaçmaktan Başka Çaresi Kalmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler