Ana SayfaDizilerHekimoğlu 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu İle Zeynep'in At Yarışına Gitmesi...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu İle Zeynep’in At Yarışına Gitmesi Olay Oluyor!

Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden Hekimoğlu 8. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hastaneye gelen ünlü bir boksörün tüm organlarının iflas etmesi, onun doping aldığı şüphesi yaratıyor. Ancak hastanın uyuşturucu bağımlısı olduğu ve intihar ettiği ortaya çıkıyor. Hekimoğlu ise çok istediği at yarışına iki bilet alıyor. Ancak Orhan’ın gelmek istememesiyle bu teklifi Zeynep’e götürüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Hekimoğlu ile Zeynep’in at yarışına beraber gitmesi hastanede olay oluyor.

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu İle Zeynep’in At Yarışına Gitmesi Olay Oluyor!

Hekimoğlu 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Orhan İpek’e, Hekimoğlu’nun at yarışına yalnız gittiği için kendisine bir kamyon laf söyleyeceğinden korkarken, ondan yalnız gitmediğini öğreniyor. Orhan, Hekimoğlu’nun Zeynep’le gittiğini öğrenince iyice durumu merak ediyor. Bu arada İpek, Zeynep’i göz hapsine alıyor. Zeynep, Mehmet Ali’ye Hekimoğlu’yla çıktıklarını söylüyor. Bu buluşmanın nasıl geçtiğini herkes merak etmeye başlıyor. Emre ise bu durumu öğrenince hayli bozuluyor. Hastaneye gelen çocuğun şarbon hastası olacağından şüpheleniyor. Ancak işin içinde paranormal olayların olduğunun düşünülmesi azda olsa bir tedirginlik yaratıyor.

İşte Hekimoğlu 9. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/h4t3zYwetdU

HEKİMOĞLU 8. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ünlü bir boksçu çoklu organ yetmezliğiyle hastaneye yatırılıyor. Hastanın önce doping almış olacağı düşünülüyor ama hasta doping almadığın söylüyor. Hekimoğlu, hastaya ve eşine inanmıyor. Uyguladığı tedavi sonucunda boksörün doping ilaçları içmediği anlaşılıyor. Böbrekleri iflas etmek üzere olan hastanın eşi eşine böbreğini vermeyi kabul ediyor. Testler sonucunda kadının eşine böbreğini verebileceği anlaşılıyor.

Ancak kadının hamile olduğu ortaya çıkıyor. Yıllardır çocuk sahibi olmak isteyen kadın, bebeğinden vazgeçip kocasını kurtarmak istiyor. Ancak eşi bunu kabul etmiyor. Testler sonucunda Hekimoğlu, hastanın yıllar öncesinden doping aldığını ve bu yüzden böbreklerinin iflas edebileceğini düşünürken hasta bir krize giriyor.

Hekimoğlu, hastanın, koçunun yanına gidiyor ve onun kalp hastası olduğunu öğreniyor. Koçun kullandığı ilacın bittiğini görmesiyle boksörün, o kalp ilaçlarını içip intihar ettiğini ve karısına söz vermesine rağmen uyuşturucu kullanmaya devem ettiğini öğreniyor. Karısının ise koku alma duyusunun olmadığından onunda önceden kullandığını anlıyor.

Boksör bir kaç aylık tedaviyle eski sağlığına kavuşacaktır. Ancak kadın kendisine söz veren eşinin uyuşturucu kullandığını öğrenince onu terk ediyor. Hekimoğlu, çok istediği at yarışına Orhan’ın gelmek istememe nedeninin eski karısıyla buluşmak için olduğunu öğreniyor. Zeynep’le birlikte at yarışına giden Hekimoğlu İpek’e yakalanıyor.

Hekimoğlu 8. Bölüm 2. Fragmanı Yayınlandı! Hekimoğlu İki Karışık Vaka Arasında Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler