Ana SayfaDizilerRamo 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yavuz Ramo'nun Asıl Hedefinin Kim Olduğunu...

İlgili Postlar

Ramo 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yavuz Ramo’nun Asıl Hedefinin Kim Olduğunu Anlıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Ramo 6. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ramo, Sibel tarafından bıçaklanarak yaralanıyor. Cengiz ile Süleyman’ın adamları, Sibel’in bulduğu gizli tünelden girip önlerine geleni vuruyor. Ramo’nun amcası da bu saldırıda hayatını kaybediyor. Sibel evine, Fatoş da evine dönüyor. Ama Ramo iyileşir iyileşmez Fatoş’u gönderip Sibel’i eve geri alıyor. Anlaşmayı Ramo tek taraflı bozuyor. Yavuz, Ramo’nun asıl hedefinin kim olduğunu anlıyor.

Salı Dizileri 2020

Yavuz Ramo’nun Asıl Hedefinin Kim Olduğunu Anlıyor!

Ramo dizisi 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sibel, babasının intikamını almak için Ramo’yu bıçaklıyor. Ramo ise, kimse görmeden onun gitmesini yoksa onu yaşatmayacaklarını söyleyecek onu uzaklaştırıyor. Boz, Sibel’i şok içerisindeyken görüyor. Cengiz ise, Süleyman’ın adamlarıyla birlikte tünelden içeri giriyor. Yukarı çıktıklarında önlerine kim gelirse vuruyor. İsmail, saldırı sırasında Ramo’nn gözleri önünde vuruluyor.

RAMO 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ramo, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Sibel evine dönüyor. Olanları öğrenen Fatoş’da evine geliyor. Bu duruma en çok Boz, seviniyor. İsmail’in ölmesiyle ailesi perişan oluyor. Mahallede ölen yaralanan bir çok kişinin olduğunu öğrenen Fatoş mahalleye geri dönüyor. Ramo, hastaneden çıkıp amcasının ve saldırıda ölenlerin cenazesini kaldırıyor.

Abisi Hasan ile birlikte yaralı bir şekilde Halef’i bulup ondan kendilerini Ceyhan’a götürmelerini istiyor. Başka çaresi olmayan Halef, onları Ceyhan’a götürüyor. Bu arada Ceyhan Süleyman’ı arayıp torunuyla tehdit edip para istiyor. Ramo, Ceyhan’ın elinden Sibel’i kurtarıyor. Halef’in her şeyi eline yüzüne bulaştırdığını öğrenen Süleyman, ona büyük bir ceza veriyor.

Halef artık bir müzikholde koruma olarak çalışmaya başlıyor. Ramo, Fatoş’la konuşuyor ve ona kendisini korumak için bir silah verip Neco’nun yanına gönderiyor. Fatoş gelince Sibel’de Ramo’nun evine dönmek zorunda kalıyor. Sibel, ölümüne neden olduğu İsmail’in eşini görünce yerin dibine giriyor. Yavuz, Ramo’yu konuşmak için yanına çağırıyor.

Ramo, onun yanına gidiyor. Yavuz Ramo’ya, babasının nasıl öldürüldüğünü öğrendiğini, onun babasının intikamını almak için Cengiz’i öldürdüğünü, ancak onun zayıf bir halka olduğunu, Cengiz’e emir verenin Süleyman olduğunu, Ona da emir verenin büyük halka olduğunu bildiğini söylüyor.

Ramo 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Anlaşmayı Bozuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler