Ana SayfaDizilerSurvivor 2020'de Eleme Adayları Belli Oldu? Kimler Diskalifiye Oldu?

İlgili Postlar

Survivor 2020’de Eleme Adayları Belli Oldu? Kimler Diskalifiye Oldu?

Tv 8 ekranlarının reyting rekorları kıran yarışma programı 2020 yeni sezonun ilk haftasını Ünlüler ve Gönülüler formatıyla tamamladı. Geçtiğimiz pazar günü ilk bölümüyle ekrana gelen yarışma programında Ünlüler takımı galip geldi. Haftanın ilk eleme adayı olarak Fatma belirlenmişti. İkinci eleme adayı olarak Ceyhun belirlendi. Üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor 2020’de eleme adayları belli oldu.

2020 Survivor ünlüler takımı kadrosu

2020 Survivor gönüllüler takımı kadrosu

Survivor 2020’de Eleme Adayları Belli Oldu?

Survivor 2020’nin ilk haftası tamamlandı. İlk bölümde, Gönüllüler takımından Fatma eleme potasına düştü. Yarışmanın ikinci bölümde, SMS oylarıyla eleme potasına düşen ikinci aday Ceyhun oldu. Survivor 2020, Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında iki takım var güçleriyle yarıştı ve eleme potasına düşen üçüncü yarışmacı belli oldu.

ACUN ÜZÜLEREK İKİ YARIŞMACIYI DİSKALİFİYE ETTİ!

Şaziye İvegin’in diz sakatlığı nedeniyle yarışmadan diskalifiye olduğunu açıkladı. Acun konseyi topladı ve Ünlüler takımından iki yarışmacı hakkında üzücü açıklamayı yaptı. Şanize’nin diz sakatlığı nedeniyle doktorun onun, bu yarışmada oynamasına müsait olmadığını açıkladı. İkinci bir üzücü haber ise yine Ünlüler takımının yarışmacılarından Uğur Pekta’nın bacağındaki sakatlığın yarışmaya engel olduğu oldu.  Acun bunları açıkladı ve iki yarışmacı büyük üzüntüye boğuldu.

GÖNÜLLÜLER TAKIMININ KARINLAR DOYDU!

Gönüllüler takında kimse aç kalmadı. Yasin, hem balık tuttu hemde yarışmacı arkadaşlarına yemek yaptı. Gönüllüler takımından Yasin sayesinde takımın karnı doydu. Ünlüler takımı ise, açlığa mahkum oldu.

SURVİVOR 2020 İLK HAFTA ELEME ADAYLARI!

Survivor 2020 ünlüler takımından Ersin, performansıyla herkesi hayretler içerisinde bıraktı. Öte yandan Gönüllüler takımından Tayfun, parkurlarda kedini gösterdi, Eleme konseyi kuruldu ve Acun, üzülerek Şaziye ve Ugur’un sağlık problemlerinden dolayı yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı.

Ardından haftanın ilk gününde eleme potasına düşen Fatma’nın ardından, SMS oylarıyla belirlenin Ceyhun ve son olarak yarışmanın son bölümünde en çok oy alan ve eleme potasına düşen üçüncü yarışmacı beli oldu. İzleyicilerin SMS oylarıyla eleme potasına düşen üçüncü aday Gönüllüler takımından Evrim oldu.

Fatma, Ceyhun ve Evrim eleme adayları olarak belirlendi. Adaya kim veda edecek ve Survivor hayalini sonlandıracak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler