Ana SayfaDizilerSema Öztürk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Ayrıldı Mı?

İlgili Postlar

Sema Öztürk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Ayrıldı Mı?

Atv ekranlarının efsaneleşen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, dün akşam 157. bölümüyle ekrana geldi. Bicolar ile Çakıbeyliler arasındaki savaş kızıştı. Dizide Alpaslan’ın avukatı olan Damla karakterini oynayan Sema Öztürk ise öldürülerek kadrodan ayrıldı.

Sema Öztürk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Ayrıldı Mı?
Sema Öztürk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Ayrıldı Mı?

Veda Etti!

ATV ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyay Hükümdar Olmaz, dün akiam 157. bölümüyle izleyicisiyle buluştu. Alparslan’ın avukatı Damla, Altan’ın tuzağına düşerek öldürüldü. Ünlü oyuncu Sema Öztürk ise bu sahneyle EDHO’ya veda etti.

Sema Öztürk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Ayrıldı Mı?
Sema Öztürk, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan Ayrıldı Mı?

Son Bölümde Yaşananlar…

Bicoların, yeğenleri Demet üzerinden kurdukları intikam kumpası, Boran’ın kolayca tuzağa düşürmesine neden olmuştur. Tek dertleri kardeşlerinin ölümü olmayan Bicolar, Boran’ın masum sandığı Demet üzerinden, Hızır’a kaptırdıkları paraların da yerini öğrenmeye çalışırlar. Masum birinin ölümüne neden olmaktansa bildiği her şeyi paylaşmaya razı olan Boran’ın anlattıkları, masanın Tufan üzerine kurduğu tüm planları boşa çıkaracaktır. Boran’ı öldürecek şey ise Bicoların silahından çıkacak kurşundan önce, sevdiği ve güvendiği kadının onu aldattığı gerçeğiyle yüzleşmek olacaktır. Paraların yeri ile birlikte Nasuh’un yaşadığı bilgisini de edinen Bicolar, çok geçmeden bu bilgiyi Altan ile paylaşırlar. Altan için her şey yolunda giderken Hızır için ise durum bunun tam aksidir. Hızır, Nasuh’u konuşturarak nihayet Feyyaz’ın hain olduğu öğrenen Damla’nın hayatının tehlikede olduğunu öğrendiğinde artık her şey için çok geç kalınmış olacaktır. Boran’ın düşmanlarıyla paylaştıkları yüzünden sadece para değil itibar da kaybeden masanın tüm bu yaşananların üstesinden gelmesi kolay olmayacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler