Ana SayfaDedikoduBelçim Bilgin'den Yılmaz Erdoğan Açıklaması

İlgili Postlar

Belçim Bilgin’den Yılmaz Erdoğan Açıklaması

2006 senesinde dünya evine giren Belçim Bilgin ve Yılmaz Erdoğan çiftinin 2009 senesinde oğulları dünyaya gelmişti. 2013 yılında boşanma iddialarıyla gündeme gelmeye başlayan çift 2018 yılında anlaşmalı olarak boşanmışlardı. Yıllar sonra gelen Belçim Bilgin’den Yılmaz Erdoğan açıklaması gündeme damgasını vurdu. İşte Belçim Bilgin’in o sözleri…

Dostlukları Hiç Bozulmadı

İki sene önce on iki yıllık evliliklerini noktalayan Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çift boşandıktan sonra bile dost kalarak birçok çifte örnek oldular. Hem yılların hatırına, hem de oğulları için iletişimi hiç bir zaman kesmeyen çift anlaşmalı olarak boşanmış ve birbirleri hakkında kötü bir yorum yapmamıştı.

Belçim Bilgin’in Yeni Aşkı Kim?

“Heyecandan Ellerim Titredi”

Belçim Bilgin geçtiğimiz sene verdiği röportajda Yılmaz Erdoğan’la ilk kez el ele tutuştuklarında çok heyecanlı olduğunu dile getirmişti. İlişkilerinin başlarında herkesten gizli buluştuklarını ve heyecandan sürekli terlediğini söyleyen Bilgin “Ter dolu bir buluşma oldu” diyerek ortamdaki havayı bir espriyle dağıtmıştı. Yıllar sonra gelen bu açıklama herkesi duygulandırmıştı.

Belçim Bilgin Kimdir?

Belçim Bilgin’den Yılmaz Erdoğan Açıklaması

Boşandıktan bir süre sonra gönlünü Alfredo Di Blasio’ya kaptıran Belçim Bilgin geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalandı. Yılmaz Erdoğan‘ın yayınladığı “Bin Aşık Yılı Uzakta” kitabında Belçim Bilgen’e dördüncü yıl dönümlerinde yazdığı “En Çok Suya Benzeyen” şiiri hakkında ne hissettiği sorusuna “Sizce ben kitabı daha önce okumamış olabilir miyim?” yanıtı veren Belçim Bilgin “Ruhuma dokunan bir şey tabii ki. Lütfen başka bir şey sormayın” açıklamasını yaptı.

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler