Ana SayfaDedikoduBelçim Bilgin'in Yeni Aşkı Kim?

İlgili Postlar

Belçim Bilgin’in Yeni Aşkı Kim?

Geçtiğimiz aylardan Londra’dan Türkiye’ye dönüş yapan Belçim Bilgin, bir kaç gün önce verdiği bir röportajda Yılmaz Erdoğan’la olan ilk buluşmasını anlatmıştı. Bu açıklamadan sonra ikilinin sevenleri bir barışma haberi beklerken Belçim Bilgin’in yeni bir ilişkiye adım attığı öğrenildi. Peki Belçim Bilgin’in yeni aşkı kim?

“Heyecandan Ellerim Terledi”

Belçim Bilgin geçtiğimiz gün verdiği röportajda Yılmaz Erdoğan’la ilk kez el ele tutuştuklarında çok heyecanlı olduğunu açıklamıştı. Herkesten gizli buluştuklarını ve heyecandan sürekli terlediğini söyleyen Bilgin “Ter dolu bir buluşma oldu” diyerek ortamdaki havayı bir espriyle dağıtmıştı. Yıllar sonra gelen bu açıklamadan sonra ise, acaba yakın zamanda bir barışmamı var sorusu akıllara düşmüştü.

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin boşanmasının perde arkası

Sosyal Medyadan Duyurdu

Belçim Bilgin yeni bir yelken açtığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurması gündeme damgasını vurdu. Paylaşılan fotoğrafın altına tebrik yorumları olduğu kadar, sitem dolu yorumlarda bulunuyordu. Ne zaman başladığı merak edilen ilişki hakkında ise Bilgin henüz bir açıklamada bulunmadı.

Belçim Bilgin Kimdir?

Belçim Bilgin’in Yeni Aşkı Kim?

12 senelik eşi Yılmaz Erdoğan‘dan boşandıktan sonra Belçim Bilgin’in ismi kimseyle anılmamıştı. Uzun zaman sonra aşk kapıyı yeniden çaldı ve Belçim Bilgin gönlünü, reklamcı Selim Can Çelik’e kaptırdı. Ünlü oyuncu ilişkisini gizleme gereksinimi duymayarak sosyal medya hesabından “Love” açıklamasıyla paylaştığı fotoğrafla ilişkisini ve mutluluğunu sevenleriyle paylaştı.

Yılmaz Erdoğan Kimdir?

Belçim Bilgin'in Yeni Aşkı Kim?
Belçim Bilgin Yeni Aşkı Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler