Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı Yaralandı!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı Yaralandı!

Uzun süredir yaşadığı ilişki iddiaları ile gündemde olan Acun Ilıcalı geçtiğimiz gün Itır Esen’le yaşadıkları aşk iddialarına son noktayı koymuştu. Uzun süredir ülkeler arası yoğun bir iş temposuna sahip olan  Ilıcalı geçtiğimiz gün kızlarıyla birlikte doğum gününü kutlamıştı. Ancak dün talihsiz bir olay yaşayan Acun Ilıcalı yaralandı!

Itır Esen Açıklama Yaptı

Geçtiğimiz ay bir roportaj veren Itır Esen, Acun Ilıcalı ile ilgili hakkında çıkan ilişki iddialarının gerçek olmadığını söylemişti. Acun Ilıcalı ile Acun Medyayla olan ortak çalışmaları sayesinde tanıştığını söyleyen Esen, bunun bir ilişki değiş arkadaşlık olduğu yönünde açıklamalar yapmıştı.

Acun Ilıcalı gelecekteki hedefini açıkladı

Acun Ilıcalı’ın En Mutlu Günü

Acun Ilıcalı özellikle son dönemlerde oldukça yoğun bir zaman diliminden geçiyor.  “Survivor Yunanistan Türkiye” için sürekli Yunanistan’a gitmek durumunda kalan ve sona yaklaşılan “Survivor Gönüllüler Ünlüler” için Dominik’e giden Ilıcalı, bu temposuna rağmen İstanbul’a gelip kızlarıyla zaman geçirmeyi ihmal etmiyor. Geçtiğimiz gün doğum günü olan Ilıcalı’ya ise kızları bir sürpriz hazırlamış ve Ilıcalı mutluluğunu sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmıştı.

Acun Ilıcalı Yaralandı!

“Var Mısın Yok Musun” yarışmasının arından Acun Medya’da çalışmaya başlayan Manav Aydın, iş yoğunluğu nedeniyle sık seyahat eden Acun Ilıcalı yola çıkarken su şakası yapmak istedi. Ilıcalı’nın arkasından su dökmek isteyen Manav Aydın’ın elindeki kovaya hakim olamayıp Ilıcalı’ya atması ise şakanın dozunu ciddileştirdi. Acun Ilıcalı yüzüne isabet eden kova nedeniyle gözünden yaralansa da, iyi olduğunu sosyal medyadan bir paylaşım yaparak sevenlerine duyurdu.

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler