Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerAras Bulut İynemli'nin Yeni Projesi Ses Getirecek!

İlgili Postlar

Aras Bulut İynemli’nin Yeni Projesi Ses Getirecek!

“Çukur” dizisindeki başarılı performansıyla büyük bir ilgi gören Aras Bulut İynemli’nin yeni projesi ses getirecek. Farklı proje tekliflerini değerlendirmeye başlayan başarılı oyuncu ilerleyen zamanlarda sinema sektörüne damgasını vuracak bir yapımla beyaz perdede izleyicileriyle buluşmak için hazırlıklara başladı.

Aras Bulut İynemli Ses Getirdi

“Öyle Bir Geçer Zamanki” dizisinde canlandırdığı “Mete” karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan Aras Bulut İynemli, kısa sürede başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekti. “Çukur” dizisinin başarılı kadrosuna dahil olan ve “Yamaç” karakterine can veren Aras Bulut İynemli, başarılı oyunculuğuyla izleyenleri kendine hayran bıraktı.

Özel Hayatını Gözlerden Uzak Tutuyor

Uzun bir süredir oyuncu Bige Önal ile bir birlikteliği olan Aras Bulut İynemli, ilişkisini gözlerden uzak tutmak için oldukça çaba sarf ediyor. Birlikte çok fazla görüntülenmemek için özen gösteren çift, ilişkisinde yaşadığı olayları da sevenlerine ve basına yansıtmadan kendi içlerinde yaşamayı tercih ediyorlar.

Bige Önal Kimdir?

Aras Bulut İynemli’nin Yeni Projesi Ses Getirecek!

Aras Bulut İynemli, ilerleyen zamanlarda “Yedinci Koğuştaki Mucize” isimli sinema filminde sevenleri ile buluşacak. Filmde bir babayı canlandıracak olan İynemli, baba ve kızın umut dolu macerasıyla izleyenleri derinden etkileyecek bir filmle geliyor. Okuma provaları biten senaryonun önümüzdeki hafta çekimleri başlanacak olan filmin çekimleri Muğla ve İstanbul’da yapılacak. İzleyicileri geçmişe götürerek, seyircinin hayatına dokunacak olan filmin kış sezonunda vizyona girmesi planlanıyor.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler