Ana SayfaDizilerÇukur Dizisinin Yamaç'ı Aras Bulut İynemli'den Samimi İtiraflar!

İlgili Postlar

Çukur Dizisinin Yamaç’ı Aras Bulut İynemli’den Samimi İtiraflar!

Ekranın fenomen dizileri arasında yer alan Çukur dizisinin başrol oyuncularından Aras Bulut İynemli, oyunculuğu ile ekranda fırtınalar estiriyor. Ay Yapım imzalı fenomen dizi ‘Çukur’un yıldız oyuncusu Aras Bulut samimi itirafları ile dikkat çekti. Fenomen dizi Çukur’un Yamaç Koçovalı’sı Aras Bulut İynemli’nin çarpıcı açıklamaları…

Aras Bulut İynemli 3 günde, 3 otel değiştirdi, yine yakalandı!

Aras Bulut İynemli, oyunculuğu ile ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor!

Çukur dizisinin başrol oyuncularından Aras Bulut İynemli, oyunculuğu ile ekranda fırtınalar estirmeye devam ediyor! Son dönemde başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Aras Bulut İynemli, başarı öyküleri yazıp, insanlara umut olmak istediğini dile getirdi. GQ Türkiye dergisine verdiği röportaj ile dikkat çeken Aras Bulut İynemli şu ifadeleri kullandı…

Aras Bulut İynemli Kimdir?

GQ Türkiye dergisine verdiği röportaj ile dikkat çeken Aras Bulut İynemli’nin açıklamaları…

  • “Sırf çocuklara ve gençlere değil… 50 yaşındaki insan da, o saatten sonra kafayı bir şeye takıp, sıfırdan bir şey yapabilir.”
  • “Hayat herkese darbeler vuruyor. Hepimiz problemler yaşıyoruz, en imkanı olan ve hayatı uzaktan tatlı görünenlerimiz bile…”
  • Oynadığı projelerde birbirinden farklı karakterleri canlandıran İynemli şöyle devam etti: “Sette herkes işine çok hakim. Önemli ve ağır sahnelerde, dışarıyla bağlantıyı keserim. Ekip de artık beni tanıdığı için bulaşmazlar…”
  • “Takar müziğimi, salak salak hareketlerle psikopat gibi dolaşırım ortada… Sahnenin duygusuna göre Türkçe rap, rock ne olursa dinlerim. Yoga müziği bile…”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler